A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної   територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають з 60 – річним ювілеєм Почесного   громадянина  Полонської ОТГ, керівника СВК «Лабунський», члена виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, депутата обласної ради                Олицького Миколу Васильовича!         Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, професійність і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів об’єднаної  територіальної громади.      Шановний наш ювіляре, хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття. Ваше життя – яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Вам є чим пишатися. Ви  на всіх життєвих дорогах прагнули бути професіоналом, чуйним і турботливим до людей та вміти завжди допомагати. 

11:29:39 22.05.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного, бувшого редактора громадсько  – політичної газети Полонського району                                                               «Новий шлях»        Макаренка Петра Павловича  з Днем народження!         Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у вашій щоденній праці.     Щиро зичимо сповнення всіх ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких.     Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

08:29:07 20.05.2020

Шановні працівники банківських установ, щиро вітаю Вас із професійним святом!

      Протягом багатьох років функціонування банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Банківський сектор динамічно працює виключно в інтересах економіки держави і є невід’ємною її частиною.    У цей святковий день висловлюю впевненість у тому, що Ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприятимуть підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розбудові фінансово-кредитної системи  всієї держави. 

08:27:02 20.05.2020

День пам'яті жертв політичних репресій

Шановні земляки!       17 травня українcька спільнота вшановує пам’ять жертв політичних репресій. Ця дата є болісною і скорботною для нашого народу, адже в pоки масових репресій і Великого терору людські втрати в країні, за різними даними, становили щонайменше 4,4 мільйонів осіб. На жаль, у вітчизняній історії було багато трагічних сторінок.  Але те пекельне полум’я загартувало українську націю. Драматичні події, які пережив український народ, доводять, що насильство і тоталітаризм ніколи не приносили добра. Майбутнє процвітання України можливо побудувати тільки на принципах демократії, верховенства права та рівності перед законом. Ми згадуємо минуле, щоб не допустити чогось подібного в майбутньому і завжди будемо пам’ятати про ті жорстокі часи та про людей, які пережили страшні роки репресій і диктатури, аби сьогодні розбудовувати демократичну державу, де кожен громадянин почуватиме себе гідно і вільно.

22:51:05 16.05.2020

Вітання міського голови Франца Скримського з днем Європи!

                                            Шановна громадо!             У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи.   Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.    Саме у ці дні українці справді мають нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати свою єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку об’єднаної Європи.      День Європи в Україні важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти.

15:07:32 15.05.2020

Привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги

Десятки мільйонів смертей та скалічених доль – такою найстрашнішою ціною в історії людства  відновився мир у 1945-му році. 9 травня Полонська громада, як і вся Україна, вшановує пам'ять загиблих, та дякує тим ветеранам, які ще залишились живими до наших днів.  На жаль, все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. В нашій громаді  їх  лише  п’ятнадцятеро.          З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь. 

13:58:34 12.05.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Гуменного Романа Федоровича  з Днем народження!!!        Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.  Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

08:42:42 12.05.2020

Вітання Полонського міського голови з Днем матері!

Дорогі жінки, любі наші  мами! Сердечно вітаю вас з одним з найтепліших і душевних свят – Днем матері!       Це свято важливе для кожного з нас, тому що багато чим зобов’язані найдорожчим нашому серцю людям – мамам. Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну любов і вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх терпіння і доброту. Схилімо низько свої голови і висловім щире „спасибі” милим нашим матерям, за їх материнську любов, за допомогу, за щиру пораду. 

09:25:46 10.05.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Дехтярука Олексія Олексійовича з Днем народження!!  Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

23:43:19 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь