A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

ВИСТАВА "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА" ВІД MODERN THEATRE

ВИСТАВА "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА" ВІД MODERN THEATRE

ВИСТАВА "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА" ВІД MODERN THEATRE 18 травня | 18:00 Центральний Будинок культури Полонської МР ТГ …У темнім лісі чорна хмара, Там нечиста сила марить. Ти пройди тим темним лісом… Ти пройди тим темним лісом… «Конотопська відьма» - гучна прем’єра вистави MODERN THEATRE за однойменною сатирично-фантастичною повістю Григорія Квітки-Основ’яненко у постановці Дмитра Рачковського. «… А хто він, той сотник Забрьоха? Так він дурень. Конотопський? Ні, справжній… А Пістряк? Чорт… Теж справжній? А хто його зна…Хіба що відьма…» Сповнена містики справжня Україна… Запрошуємо до перегляду! Квитки вже у Центральному Будинку культури Полонської МР ТГ (пн-нд 11:00-17:00) від 200 до 350 гривень. Або на сайті: https://polonnoe.karabas.com/ua/konotopska-vidma-154

15:55 26.04.2024

До Дня пам‘яті Чорнобильської трагедії

До Дня пам‘яті Чорнобильської трагедії

Сьогодні, у День пам‘яті Чорнобильської трагедії, у Полонській громаді вшанували пам‘ять тих, хто ціною власного життя зупинив невидимого ворога та згадали героїчний подвиг тих, хто жертвуючи своїм здоров’ям, протистояв цьому страшному лиху. Нехай залишиться в минулому і ніколи не повториться трагедія Чорнобильської аварії.

15:51 26.04.2024

Відкрита реєстрація на отримання безкоштовних ноутбуків для жінок України

Відкрита реєстрація на отримання безкоштовних ноутбуків для жінок України

Фонд Жіночі можливості в Україні продовжує підтримувати багатодітних українок, які виховують дітей і водночас не відмовляються від мрії про кар’єрний розвиток та фінансове зростання і відкриває прийом заявок на Проект “В мережі”. Джерело

15:32 26.04.2024

Минає 38 річниця Чорнобильської катастрофи.

Минає 38 річниця Чорнобильської катастрофи.

Трагедія, що і донині залишає за собою невиліковні наслідки для людей і довкілля. Сьогодні у Центральному Будинку культури Полонської МР ТГ відбулася зустріч спілки «Союз Чорнобиль України» - людей, що закривали собою світ від радіаційного лиха. Вшанувавши пам’ять про трагічну подію та обговоривши важливі питання, на зібранні було обрано нового голову спілки - Глівінського Леоніда Мар‘яновича. У пам‘яті українців назавжди залишиться подвиг тих, хто ризикуючи своїм життям та здоров‘ям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю.

13:35 26.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

Полонська міська рада повідомляє, що чергове засідання виконавчого комітету Полонської міської ради перененоситься на 29 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради. Орієнтовний перелік питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету розміщено на сайті. - Перейти.

12:00 25.04.2024

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори».

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори».

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори». Сьогодні Центральна бібліотека Полонської МР ТГ організувала творчу зустріч, на якій були презентовані поезії полончан вміщені на сторінках збірки: Володимира Комісарука, Тамари Дрегало, Людмили Кліманової, Світлани Дупелич, Зінаїди Олексенко та Романа Пелеха. Про любов до рідної землі, честь і гідність людини, пекучий біль за воєнне лихоліття розмірковують поети на сторінках альманаху «Медобори-20».

15:18 24.04.2024

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

24 квітня 2024 року проведено  засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Полонської міської ради  під головуванням  заступника міського голови  Шамрай Тетяни Іванівни, на якому було розглянуто 11 питань, а саме:

14:32 24.04.2024

ЯК АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА РОЗВИТОК РАКУ

ЯК АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА РОЗВИТОК РАКУ

В Україні захворювання на рак входять до 5 основних причин смерті людей та є другою причиною смертності після серцево-судинних захворювань. За даними 2022 року, в Україні зареєстрували понад 93 тисячі нових випадків злоякісних новоутворень; протягом року від раку померли 39 тисяч людей. У 30–50% випадків захворюванню на рак можна було запобігти, скоригувавши свою поведінку та віддавши перевагу здоровому способу життя.

11:18 24.04.2024

СТРЕС І АЛКОГОЛЬ — ШКІДЛИВЕ ПОЄДНАННЯ

СТРЕС І АЛКОГОЛЬ — ШКІДЛИВЕ ПОЄДНАННЯ

Чи вживаєте алкоголь для заспокоєння нервів або зняття стресу? Чи виникають думки про алкоголь, коли маєте певні неприємності або ж погано почуваєтеся? Алкоголь справді поширений спосіб, у який люди намагаються заспокоїтися, тобто змінити свою реакцію на стрес. Тільки далеко не всі в цьому зізнаються відкрито, ще й самим собі. Якщо ви ствердно відповіли бодай на одне із запитань на початку, вам є про що замислитися. Насправді це частина опитувальника для діагностики розладу зловживання алкоголем.

11:16 24.04.2024

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Комунальне підприємство  «БТІ» повідомляє про намір зміни  вартості 1-ї норми часу на роботи та послуги, що виконуються Комунальним підприємством Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади « Бюро технічної інвентаризації». Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету становить 207,98 грн. Плановані витрати за елементами, прибуток, податок на додану вартість додаються:

10:08 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь