A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

«Так! Ми можемо подолати туберкульоз!».

З 1993 року Всесвітня організація охорони здоров'я визнала туберкульоз глобальною проблемою і проголосила 24 березня Всесвітнім днем боротьби з туберкульозом.

14:07 18.03.2024

До уваги депутатів Полонської міської ради VIII скликання! Про скликання 60-ї чергової сесій 28.03.2024 р. о 10.00 год.

Керуючись п.п. 8, 20 ч. 4 ст. 42, ст. 46, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:  Скликається шістдесята чергова сесія Полонської міської ради VIII скликання о 10:00 год. 28 березня 2024 року в приміщенні малого залу Будинку культури. (Розпорядження міського голови №__ від _________ 2024 р.) Порядок денний та розпорядження про скликання сесії будуть розміщені на офіційному сайті виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади за адресою: pol-otg.gov.ua

07:00 18.03.2024

Прощання з Героєм!

Полонська громада в жалобі за своїм загиблим Захисником ОНОПРІЄНКОМ КОСТЯНТИНОМ ЛЕОНІДОВИЧЕМ, що загинув, мужньо виконавши свій військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність 9 березня 2024 року поблизу населеного пункту Тоненьке. Хай горить свіча пам’яті, хто заради нас з вами пожертвував найдорожчим — життям! Вічна пам’ять…

17:00 15.03.2024

Прощання з Героєм!

Полонська громада попрощалася зі своїм земляком, відданим патріотом України МАРИЩУКОМ ВІКТОРОМ ІВАНОВИЧЕМ Був водієм-санітаром медичного пункту загону спеціальних операцій. Під час чергової відпустки серце Воїна не витримало і він помер у реанімації міської лікарні внаслідок хвороби. Поховали Захисника на Алеї Героїв на Новому кладовищі. Світлий та добрий спомин про нашого земляка назавжди залишиться в наших серцях.

15:29 15.03.2024

Застосунок для жінок, що постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства - "Крила"

Застосунок створено у співпраці з Міністерством Внутрішніх Справ України та Національною Поліцією за підтримки уряду Великої Британії. Застосунок спрямований на полегшення отримання допомоги тією категорією жінок, які не мають можливості подзвонити у поліцію через фізичні особливості (наприклад, особи з порушенням слуху), тотальний контроль особистого життя, відсутність коштів на рахунку тощо.

15:24 15.03.2024

Збройні Сили України потребують кваліфікованих фахівців, а нова армія – нових лідерів.

У Полонській громаді відбулась інформативна зустріч з потенційними майбутніми абітурієнтами вищих військових навчальних закладів України. Юнакам та дівчатам, які обдумують рішення пов’язати своє життя та кар’єру з військовою справою, важливо знати: держава надає можливість отримати професію, військову спеціальність та працевлаштування. ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ІМЕНІ ГЕРОЇВ КРУТ пропонує:

09:42 15.03.2024

День вшанування добровольців.

Сини та доньки України взяли в руки зброю, щоб захищати Батьківщину від лютого агресора. За волю, свободу і незалежність, за мирне майбутнє нових поколінь українців вони віддали найцінніше – своє життя. Поліщук Олег Володимирович - старший солдат, механік-водій відділення розмінування взводу розгороджування інженерно саперної роти, загинув у бою за 29 серпня 2022 року. Кукуруза Микола Вікторович - старший сержант, гранатометник, поліг у бою 9 червня 2023 року поблизу населеного пункту Жереб'янка Запорізької області.

17:00 14.03.2024

Проблему домашнього насильства обговорили на засіданні координаційної ради

Сьогодні, 14 березня 2024 року  в приміщенні Полонської міської ради ОТГ відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми. У засіданні взяли участь представники різних підрозділів громади: відділів виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, територіального центру надання соціальних послуг, Національної поліції,  медичних закладів громади.  

16:57 14.03.2024

З глибоким сумом повідомляємо про загибель нашого земляка, старшого солдата ОНОПРІЄНКА КОСТЯНТИНА ЛЕОНІДОВИЧА

З глибоким сумом повідомляємо про загибель нашого земляка, старшого солдата ОНОПРІЄНКА КОСТЯНТИНА ЛЕОНІДОВИЧА, що загинув, захищаючи Україну, 9 березня 2024 року поблизу населеного пункту Тоненьке Донецької області. Прощання з Героєм відбудеться 15 березня (завтра): 14:00 - вул. Тичини, 14; 15:00 - церква Ікони Почаївської Божої Матері на вул. Замковій (колишня Говорун). Світлий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

16:30 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь