A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський         щиро і сердечно вітають з 55 – річним ювілеєм                Огойка Михайла Григоровича!         Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, професійність і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів територіальної громади міста.         Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом  для наслідування.

09:02:40 18.03.2020

Привітання із Днем мобілізаційного працівника

Шановні мобілізаційні працівники, службовці військово-призовних пунктів району, військових комісаріатів та інших установ, робота яких пов’язана з мобілізаційною діяльністю! Щиро вітаємо із професійним святом! Ви виконуєте важливу організаційно-штатну, обліково-призовну та мобілізаційну роботу з комплектування військ особовим складом, а також берете вагому участі в плануванні матеріально-технічного забезпечення основних мобілізаційних заходів.

14:16:58 17.03.2020

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування!

Від усієї Полонської громади щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих  служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.

11:41:40 13.03.2020

Привітання міського голови з Днем українського добровольця

Вже втретє ми відзначаємо свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення - День українського добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Днем українського добровольця визначено 14 березня. І хоча це свято для нас нове, всі ми розуміємо наскільки воно є важливим. На початку подій на сході країни, у березні 2014 року, мужні сини і доньки ризикуючи власним життям стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни. Це був складний та важкий шлях, але не дивлячись ні на що, вони першими прийняли на себе вогонь російських найманців.

11:28:53 13.03.2020

Шановні землевпорядники!

    Щиро вітаю всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника!    Розвиток суспільства за всіх часів був пов'язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом багатства громади.    У день Вашого професійного свята від чистого серця вітаю Вас і бажаю успіхів у професійному рості, здоров'я, особистого щастя та злагоди у сім'ях, натхненної та плідної праці.

11:25:48 13.03.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного       Кондрову Ганну Гнатівну  з Днем народження! З ювілеєм! Вік — це не неміч і не вина, вік — це безцінний досвід, запас знань і життєвої мудрості. Тому, спасибі за мудрість і те, що завжди раді нею поділитися з тими, хто молодше і недосвідченіший Вас. Вітаємо і бажаємо святкувати ще багато ювілеїв у доброму здоров’ї.

10:38:57 12.03.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного       Шкуратову Ларису Михайлівну  з Днем народження!  Бажаємо міцного здоров'я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш будинок, нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

09:10:57 10.03.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Писаренко Марію Сергіївну  з Днем народження!  Бажаємо, щоб усі Ваші дні і роки були сповнені радісними подіями, душевним спокоєм, вразливими емоціями. Хай серце кожен день рішуче прагне до нових перемог і  підкоренням  вершини. Сьогоднішній день зобов’язаний подарувати незабутній настрій, яке запам’ятається Вам на весь рік.

14:50:15 17.02.2020

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відзначали День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 31-у річницю виведення військ з Афганістану. Щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тих війнах 15 лютого 2020 року у міському Будинку культури відбулись урочисті заходи. На урочистості зібрались воїни-інтернаціоналісти на чолі з головою районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Віктором Чудіновим, запрошені та представники громадськості. Участь в заході також взяли керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Олександр Коблай, керівник апарату районної державної адміністрації Алла Кашперська, голова районної ради Олег Янчук та голова районної ради Організації ветеранів України Валентин Жухевич. 

14:03:15 17.02.2020

ВІТАЄМО НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ З ДЕРЖАВНОЮ НАГОРОДОЮ

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2020 року №53/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав» за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку, патріотичне виховання молоді та активну громадську діяльність, нагороджено орденом «За заслуги ІІІ ступеня» МИЦАКА Леоніда Ярославовича, члена правління Полонської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), учасника бойових дій в Афганістані та СВІНТКОВСЬКОГО Миколу Євгеновича, члена правління громадської організації «Хмельницька обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО», учасника бойових дій в зоні АТО. 

13:56:51 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь