A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Привітали дільничних інспекторів поліції

Щороку 18 червня дільничні інспектори поліції  святкують своє професійне свято – День дільничного інспектора  поліції.  У Полонському відділенні Шепетівського відділу ГУ Національної поліції в Хмельницькій області  відбулися урочисті заходи з нагоди святкування. Свято розпочав начальник Полонського ВнП  Дмитро Гаврилюк. Подякував колегам за сумлінну службу, побажав міцного здоров’я, мужності та високих професійних здобутків. 

13:28:56 19.06.2020

Шановні працівники текстильної і  легкої промисловості,

 Напередодні вашого професійного свята- Дня працівників текстильної і легкої промисловості і хотілося б нагадати, що легка промисловість є легкою тільки за назвою, а насправді працівники легкої промисловості виконують дуже важку, але необхідну працю. Побажаємо ж вам, щоб ваша праця була якомога легшою! Також, щоб  продукція, випускаєма вами була б настільки чудовою, що користувалася б величезним попитом, щоб нитки були міцні, як дружба, і тонкі, як проникливість мудреця, щоб тканини були різноманітні, як емоції людини, різнобарвні, як веселка, і неповторні, як сама природа. 

16:02:56 12.06.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають Почесного громадянина міста Полонного          Степову Валентину  Анатоліївну з днем народження!          Своїм співом  Ви підкорили серця мільйонів шанувальників і стали справжньою королевою української  пісні.  Ваші  пісні наспівують усі, незалежно від віку, бо вони – про красу, гармонію, кохання, Україну.

15:58:30 12.06.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають заступника міського голови Віктора Михайловича Яськова з 55 – річним ювілеєм від дня народження. Шановний ювіляре,                Вимогливість, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти колег і полончан, їхні проблеми - характеризує Вас як мудрого і виваженого керівника.         Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, професійність і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів об’єднаної територіальної громади.         Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом  для наслідування.

08:16:58 12.06.2020

Дякуємо від усіх жителів об’єднаної громади.

Висловлюємо щиру подяку генеральному секретарю МБФ «Карітас України» пані Дзениславі Чайківській і в її особі усьому благодійному фонду, які відкликнулися до нашого звернення про надання благодійної допомоги для боротьби з розповсюдженням вкрай небезпечної гострої респіраторної хвороби COVID-19 та захисту населення і медичних працівників на території громади. У наш нелегкий час, коли у світі вирує пандемія коронавірусу COVID-19, жителі громади, як ніколи, потребують засобів захисту та антисептиків. Приємно, що є люди, які не байдужі до наших проблем і які здатні сприймати чужі біди, як свої.

07:44:54 12.06.2020

Шановні працівники засобів масової інформації!

   Прийміть вітання з нагоди відзначення вашого свята – Дня журналіста!   Ваша професія – одна з тих, в які приходять за покликом небайдужого серця. Саме ви формуєте громадську думку та відстоюєте інтереси людей, допомагаєте аналізувати проблеми і знаходити ефективні шляхи їх вирішення.    Щиро дякую вам за вірність своєму покликанню, послідовність та принциповість у висвітленні актуальних питань життя нашої об’єднаної територіальної громади.

15:32:04 05.06.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Камінського Віктора Феофановича з Днем народження!! З Днем народження вітаємо Вас всією душею! Нехай ніколи не вичерпається джерело життєвих сил і бадьорості, нехай наповняться дні Ваші успіхами і яскравими злетами, приємними хвилюваннями і радісними подіями, палкими почуттями і простим везінням, нехай мрії ведуть Вас до вершин і щастя!     Нехай поруч з вами завжди йдуть віра і надія, оптимізм і впевненість, а доля дає Вам здоров’я, береже від негараздів та бід, додає сил та натхнення.

08:09:18 02.06.2020

Привітання міського голови з Міжнародним Днем захисту дітей.

Дорогі діти, батьки! Від усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові. Дорослі мають пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.

08:12:50 01.06.2020

Шановні миротворці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди такого важливого на сьогодні для усієї країни свята - Днем українських миротворців! З глибокою вдячністю жителі багатьох континентів пам’ятають сміливість, мужність та професіоналізм наших українських миротворців.  Щира Вам подяка та низький уклін за відвагу, терпіння, стійкість, мужність та героїзм проявлених у боротьбі за мир. Бажаємо Вам та Вашим родинам злагоди, міцного здоров’я, щастя, добра та мирного неба! З повагою, міський голова                               Франц СКРИМСЬКИЙ

14:10:08 29.05.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Герасимчука Володимира Опанасовича  з Днем народження. Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро.  Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:29:13 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь