A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

День молоді - свято юності, краси і натхнення

28 червня в Україні відзначається День молоді. Це не просто чергова календарна дата. День молоді символізує юність, енергію, початок, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистості. Адже молодь - це невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело дерзань, пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.          Напередодні свята міський голова Франц Скримський свята зустрівся з молоддю Полонщини, яка активно приймає  участь у житті громади. Міський голова  привітав  усіх присутніх  з Днем молоді.  

14:47:35 26.06.2020

День кримськотатарського прапора!!!

26 червня по всьому світу відзначається День кримськотатарського національного прапора. День кримськотатарського прапора - день вшанування національного прапора кримських татар, корінного народу Криму. Відзначається 26 червня з 2010 року. Кримськотатарський прапор був затверджений Курултаєм кримських татар 1917 року і поновлений 30 червня 1991 року.  У зв’язку з днем прапора, у місті біля будівлі Полонської райдержадміністрації на флагштоку відбулася церемонія урочистого підняття кримськотатарського прапора.

11:48:11 26.06.2020

День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня.

З нагоди відзначення Дня державної служби міський голова Франц Скримський, перший заступник міського голови Олег Кулінський та керуючий справами( секретар) виконкому Олександр Коблай, з дотриманням карантинних правил,  привітали працівників державних установ.         Перший заступник міського голови Олег Кулінський за дорученням міського голови  привітав колектив Полонської райдержадміністрації з професійним святом. В своєму виступі Олег Кулінський подякував державним службовцям  за те, що чесно і праведно служили і служите людям. Адже тільки ті, хто по-справжньому любить людей може працювати в державній службі та отримувати задоволення від своєї роботи.  В своєму виступі він побажав впевненості у завтрашньому дні,  щоб все складалось як мрієте і плануєте, щоб наша Україна розбудувалась а ви завжди отримувати задоволення від своєї роботи.

15:01:24 24.06.2020

  Шановні  державні службовці!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби! Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. 

09:47:23 23.06.2020

Привітали працівників з днем медика!!!

        Щорічно у третю неділю червня ми відзначаємо – День медичного працівника. Це – професійне свято всіх лікарів, медсестер, усіх працівників охорони здоров’я.      Нині з огляду на ситуацію, що склалася в Україні та світі через поширення коронавірусу, професія медиків набула особливої важливості і значення. Сьогодні мільйони медпрацівників рятують життя, в тому числі, і заражених на коронавірусну хворобу.      Напередодні свята, 19 червня до медиків з нагоди їх професійного свята із найкращими побажаннями завітали заступник голови Полонської райдержадміністрації С. Нарожний, голова районної ради О. Янчук та міський голова Ф. Скримський.

11:03:30 22.06.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної  територіальної громади та міський голова Франц Скримський          щиро і сердечно вітають з  60– річним ювілеєм депутата                                                 міської ради                                          Вістяка Юрія Олександровича!    Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро в нашій громаді.  Нехай Ваша депутатська діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності Ваших виборців. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.     Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Щастя Вам, радості, добра, благополуччя та миру!

08:48:18 22.06.2020

Вітаємо з днем народження!!!

            Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної     територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Нечая Леоніда Євсейовича з Днем народження!!! Прийміть наші щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого дня народження.  Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній, відповідальній діяльності на благо українського народу. А Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують нашій громаді та  області.  Міцного вам здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя. Хай здійсняться ваші мрії та сподівання!

08:24:46 22.06.2020

Шановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці  громади,

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 79 років тому, розпочалася німецько-радянська війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат. Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас ? вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників, які здійснили неоціненний внесок у розгром нацистської імперії. 

08:21:10 22.06.2020

Дорогі медичні працівники,

З нагоди вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким Ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, фаховість, у вашу постійну готовність прийти на допомогу. Окремі слова подяки, шани й привітань військовим та цивільним медикам,  які врятували не одну тисячу життів і подарували щастя сім’ям воїнів, які відстоювали і на сьогоднішній день відстоюють незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави на сході України. 

15:42:12 19.06.2020

Щиросердечно вітаємо з днем фермера!

Указом Президента України від 18 червня № 234/2020 установлено відзначення щороку 19 червня – Дня фермера в Україні. Шановні фермери, аграрії, господарі землі! Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем фермера. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Зичу всім Вам великих і малих перемог – на власних полях у кілька сотень гектарів до кількох тисяч.

14:00:40 19.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь