A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні мешканці громади!

У цей благословенний час прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу та укріплює віру. Пам’ятаючи про вічні християнські цінності, будьте повсякчас багаті щирою любов’ю до ближнього, натхненними молитвами, добрими вчинками. Нехай Господь зміцнить Вас у праведних помислах та діяннях, здійснить найкращі сподівання!

06:00:41 31.03.2024

Шановні працівники Служби Безпеки України, панове офіцери, дорогі ветерани!

Від себе особисто, від виконавчого комітету Полонської міської ради  та всієї об’єднаної територіальної громади  щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби Безпеки України! З нагоди професійного свята висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Завдяки героїзму працівників СБУ, діяльності спецпідрозділів вдається  зупинити російську агресію, забезпечити мир і спокій в українських містах. 

07:00:25 25.03.2024

Привітання міського голови з Днем українського добровольця

Вже в шосте ми відзначаємо свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення -  День українського добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Днем українського добровольця визначено 14 березня.

11:25:39 14.03.2024

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Дорогі жінки, ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Бажаю вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою. Нехай вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні!

09:00:32 08.03.2024

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Дата виведення  військ з Афганістану – 15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. У  35-у річницю тієї незабутньої події, Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

07:00:47 15.02.2024

День Соборності України!

Український народ  22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

10:40:52 22.01.2024

Шановні жителі Полонської громади!

Прийміть щирі вітання з   Новим 2024 роком! Цьогоріч зустрічаємо  Новорічні свята з особливими думками та  молитвами. Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо Збройним Силам України за стійкість, мужність, звитягу, за те, що на бойовому посту в будні та свята. Нехай кожного з нас зігріє думка, що скоро Перемога. І буде час для теплих слів та обіймів.

07:00:59 31.12.2023

24 грудня ‒ День працівників архівних установ України

Шановні працівники архівних установ! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.

07:00:16 24.12.2023

Шановні енергетики! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Тяжко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, в’язку та соціальної сфери та комфорт в оселях  жителів громади. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

09:09:00 22.12.2023

Шановні судді та працівники суду!

Прийміть щирі вітання з професійним святом! Почесна і нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі і наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

07:00:08 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь