A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники торгівлі - представники нелегкої, але дуже потрібної людям професії!

Прийміть щирі вітання  з вашим професійним святом! Важко визначити коли між людьми склались товарно-грошові відносини, але однозначно, що вони сягають у глибоку давнину. І сьогодні жодного дня людини не минає без відвідування торгівельних закладів, адже без товарів, які край необхідні, ми існувати не можемо. Торгівля - це рушійна сила в здійсненні купівлі-продажу, в зростанні економічного потенціалу нашої держави, а також в спілкуванні людей.  Тому від кваліфікації працівників, які здійснюють торгівельні операції залежить дуже багато: і настрій покупців, їх задоволення від придбаного товару і багато іншого.

11:22:18 26.07.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                                                           Беркуту Валентина Дмитровича  з Днем народження!!        Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.  

11:20:02 25.07.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро                                                вітають директора  ТОВ «БІОХІТ»                                   Гусарука Володимира  Михайловича  з Днем народження!                                         Дозвольте сердечно привітати Вас з ювілеєм.       Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці.      Щиро зичимо сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких.      Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

11:18:19 25.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади                        та міський голова Франц Скримський щиро вітають                                    першого заступника міського голови        Кулінського Олега Юрійовича з 40 – річним ювілеєм від дня народження. З нагоди цієї події прийміть від нас, шановний  Олеже Юрійовичу, найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.        Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!      Хай і надалі буде плідною Ваша  праця на благо нашої громади, твердою віра, непоборною сила духу!      Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на многії  літа!

09:25:48 18.07.2020

З днем бухгалтера!!!

У бухгалтера робота, що ні цифра, то турбота: ПДВ рахувати і зарплату всім роздати, Перемножити багато сум, відкласти собі на ум,  Дебет з кредитом звести – нікого не підвести.  У професійне свято вам бажаєм бути завзятими, Щоб дружили ваші цифри, збігалися всі рахунки, Щоб бухгалтер посміхався, співала у нього душа,  І з роботою в мить справлявся, життя радісним було.

08:16:51 16.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності Зінчук Аллу Георгіївну з гарним  ювілеєм від дня народження. Ювілейний День народження, що символізує жіночу мудрість і чарівність, прийшов до  шанованої, енергійної  жінки -  Алли Георгіївни. Вітаючи Вас  з цим чудовим ювілеєм, бажаємо Вам невпинного руху вперед, на випередження. Нехай у Ваших світлих задумах, благословенних Богом і людьми, завжди буде мудрість, у всіх службових справах – підтримка однодумців, у серці – світло і тепло від людської вдячності за всі добрі діла, які даруєте оточуючим. 

08:12:23 16.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають учасника АТО у Донецькій та Луганській областях, спеціаліста відділу благоустрою та екології  Цимбалюка Анатолія Петровича  з 40 – річним ювілеєм від дня народження.                                                     З днем народження! З ювілеєм!      Кажуть, що в 40 років життя тільки починається! Вже є життєвий досвід, цілі і цінності.  Ви – справжній приклад надзвичайної сили духу, мужності та незламності.

08:09:17 16.07.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро  вітають депутата Полонської міської ради                                                                   Єпішеву Світлану  Василівну з гарним ювілеєм!    Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці - доброта, а у справах - мудрість та виваженість. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. 

14:52:41 11.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

                       Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної                       територіальної громади та міський голова Франц Скримський                                      щиро і сердечно вітають з  гарним ювілеєм                              директора Полонського РЕМ АТ «Хмельницьколбенерго»                                                    Гладуна Олега Йосиповича!        У день 55-річного ювілею вітаємо Вас  з приголомшливим віком! Так, вже не юність і не молодість, а мудра зрілість, життєвий досвід і заслужена повага.       Прийміть найкращі вітання і сердечні слова подяки за щедрість і щирість Вашої душі, за мудрість і виваженість Ваших порад, за самовіддану працю.

14:49:13 11.07.2020

7 липня – День працівника природно-заповідної справи

Хмельницька область займає вигідне географічне положення, характеризується сприятливими природними і кліматичними умовами, різноманітністю ландшафтних територій, багатством рослинного і тваринного світу, мінеральних вод, родючих чорноземів та широкою мережею річок.

10:12:31 07.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь