Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Салюка Володимира Петровича  з Днем народження.  Бажаємо, щоб життя грало всіма барвами, щоб настрій був завжди веселим! Нехай заслужений відпочинок приносить задоволення і умиротворення. Міцного здоров’я, багато уваги, підтримки, розуміння. З Днем Народження!

09:05:38 31.01.2020

«Різдвяна зіронька-2020»

Яскравими перемогами для вихованців гуртка естрадної пісні Полонського Будинку творчості школярів (керівник гуртка Карнафель О.В.)  засяяла «Різдвяна зіронька-2020», ХХІІІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс, який відбувся у м. Мукачево Закарпатської області.  Серед 170 конкурсантів із різних областей України, які демонстрували свої таланти, вихованці гуртка закладу позашкільної освіти здобули вагомі перемоги:

09:35:18 30.01.2020

З днем Соборності України.

Дорогі земляки! Щиро вітаю всіх з великим державним святом – Днем Соборності України!     22 січня 1919 року, в цей вікопомний день, Директорією Української Народної Республіки було проголошено Акт злуки із Західноукраїнською Народною Республікою. Українська мрія про єдність, свободу і незалежність як основу державності України в історичний день 1919 року набула цілком реальних обрисів.  Саме ці події сформували підґрунтя для відродження незалежної, соборної і демократичної держави.

08:48:46 22.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Куцу Галину Василівну з Днем народження! Хочемо побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємоповаги, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту, творчого натхнення та Божого благословення у всіх починаннях! Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:58:46 12.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова  Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Продажця  Леонтія Євменовича з Днем народження!!  Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання.

10:24:14 11.01.2020

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Нехай свято наповнює серце вірою в дива, дарує матеріальне і душевне благополуччя. Бажаємо любові від близьких і добра від оточуючих людей, щасливого життя і міцного здоров'я.

09:18:46 08.01.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Коваля Всеволода Павловича з Днем народження. Вісімдесят — яка солідна цифра! А особливо, якщо це ювілей. Роки біжать, а на Вас це ніяк не позначається. Ви все так же бадьорі, молоді душею, ласкаві і життєрадісні. Дякую Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви так щедро ділитеся з нами.

15:45:42 03.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного       Фелонюк Наталію Анатоліївну  з Днем народження! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці - доброта, а у справах - мудрість та виваженість.  Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

10:52:22 02.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Степанчука Олександра Митрофановича  з Днем народження!  Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження.  Насамперед бажаємо Вам  міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. 

10:51:59 02.01.2020

Вітаємо з ювілеєм.

Сьогодні чудове ювілейне свято завітало до Франца Францовича Скримського!. Шановний ювіляре, пане міський голово, Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого 60-річчя. Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, в громаді – підтримка, в родині – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на довгі та щасливі роки. Нехай над Вами та над усією Україною завжди панує світле та мирне небо.

10:52:53 31.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних