A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

ВІТАЄМО НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ З ДЕРЖАВНОЮ НАГОРОДОЮ

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2020 року №53/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав» за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку, патріотичне виховання молоді та активну громадську діяльність, нагороджено орденом «За заслуги ІІІ ступеня» МИЦАКА Леоніда Ярославовича, члена правління Полонської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), учасника бойових дій в Афганістані та СВІНТКОВСЬКОГО Миколу Євгеновича, члена правління громадської організації «Хмельницька обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО», учасника бойових дій в зоні АТО. 

13:56:51 17.02.2020

Привітання до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні воїни-інтернаціоналісти, Щиро вітаємо вас із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначатиметься в державі 15 лютого. Цього дня ми вшановуємо тих, кому у свій час довелося воювати в чужих країнах. З глибокою шаною звертаємось до всіх синів і дочок України, яким довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави. Ми віддаємо честь їхньому героїзму та звитязі, мужності та професіоналізму, захоплюємося кращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь палаючі Афганістан, Кубу, Єгипет, Анголу, Ірак, колишню Югославію, інші держави світу, дотримуючись військової присяги та виконуючи військовий наказ, не посоромивши своєї честі і гідності.  Цього пам’ятного дня ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, яким не судилося повернутися з чужини додому живими в парадних мундирах, а повернулися вони в цинкових гробах.

15:01:55 14.02.2020

Ми щодня маємо пам’ятати подвиг наших захисників, – Д. Габінет

Сьогодні, напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, керівництвом області підтримано традицію зустрічей в стінах обласної державної адміністрації з представниками Хмельницької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану на чолі з головою організації Миколою Приступою. Вітаючи учасників зібрання, голова адміністрації відмітив, що такі зустрічі слугують гарним прикладом для молодого покоління, яке має пам’ятати про ті жертви, які були понесені і шанувати тих, хто є поруч з нами. 

10:44:28 13.02.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський вітають Почесного громадянина міста Полонне,  завідувача  хірургічним відділенням Полонської районної центральної лікарні ім.Н.С.Говорун, голову профспілкового комітету медичних працівників Полонського району                               Загоруйка Віталія Михайловича з днем народження, яке  святкуватиме 8 лютого 2019 року.   Шановний Віталій Михайлович! Хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття.

14:29:15 07.02.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Салюка Володимира Петровича  з Днем народження.  Бажаємо, щоб життя грало всіма барвами, щоб настрій був завжди веселим! Нехай заслужений відпочинок приносить задоволення і умиротворення. Міцного здоров’я, багато уваги, підтримки, розуміння. З Днем Народження!

09:05:38 31.01.2020

«Різдвяна зіронька-2020»

Яскравими перемогами для вихованців гуртка естрадної пісні Полонського Будинку творчості школярів (керівник гуртка Карнафель О.В.)  засяяла «Різдвяна зіронька-2020», ХХІІІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс, який відбувся у м. Мукачево Закарпатської області.  Серед 170 конкурсантів із різних областей України, які демонстрували свої таланти, вихованці гуртка закладу позашкільної освіти здобули вагомі перемоги:

09:35:18 30.01.2020

З днем Соборності України.

Дорогі земляки! Щиро вітаю всіх з великим державним святом – Днем Соборності України!     22 січня 1919 року, в цей вікопомний день, Директорією Української Народної Республіки було проголошено Акт злуки із Західноукраїнською Народною Республікою. Українська мрія про єдність, свободу і незалежність як основу державності України в історичний день 1919 року набула цілком реальних обрисів.  Саме ці події сформували підґрунтя для відродження незалежної, соборної і демократичної держави.

08:48:46 22.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Куцу Галину Василівну з Днем народження! Хочемо побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємоповаги, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту, творчого натхнення та Божого благословення у всіх починаннях! Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:58:46 12.01.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова  Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Продажця  Леонтія Євменовича з Днем народження!!  Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання.

10:24:14 11.01.2020

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Нехай свято наповнює серце вірою в дива, дарує матеріальне і душевне благополуччя. Бажаємо любові від близьких і добра від оточуючих людей, щасливого життя і міцного здоров'я.

09:18:46 08.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь