A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

“1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо”

8-9 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення і 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі. 8 травня, у День пам’яті та примирення, міський голова Франц Скримський, його заступники, голова райдержадміністрації Анатолій Мороз, голова районної ради Олег Янчук, представники ветеранської організацій міста поклали квіти до меморіальних і пам’ятних місць  пов’язаних із ІІ Світовою війною, могил загиблих героїв, які віддали свої життя, звільняючи українську землю від фашистських загарбників.  У зв’язку з введенням у державі карантинних заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, Полонщина цьогоріч утримається від проведення масових заходів.

13:59:25 08.05.2020

Звернення міського голови з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани, визволителі! У ці травневі дні ми по-особливому вшановуємо подвиг українського солдата у війні, що забрала мільйони життів. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не скорився і виніс на своїх плечах тягар від нацистської навали. Хто загинув у боях, у концтаборах, хто помер від голоду та ран. Велич втрат та трагізм жорсткого винищення українського народу – це щоденне нагадування про те, що жоден суспільний конфлікт не можна вирішувати з позицій військового протистояння, анексій, агресій.

10:57:35 08.05.2020

Шановні червонохрестівці, активісти, волонтери!

Від імені міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Міжнародним днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це свято об’єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала справою всього життя, покликом серця. Професіоналізм, почуття відповідальності, самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення зарадити у скрутній ситуації, подарувати іншим віру в себе і свої можливості – це визначальні складові заслуженої шани і подяки за щоденну відповідальну працю червонохрестівців. 

08:14:39 08.05.2020

«Мама для нас – це щось велике, світле, це любов, це все»

У другу неділю травня в Україні відзначається - День Матері. Напередодні, у четвер 7 травня, в приміщенні виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади міський голова Франц Скримський зустрівся з матерями, сини яких загинули у зоні проведення ООС та матерями-героїнями. «Мама для нас – це щось велике, світле, це любов, це все. Найкращі спогади, пережиті нами у безтурботному дитинстві, пов'язані з мамою. Ніжні материнські почуття, ласка, найкращі думки та слова, мудрі поради - усе це допомогло кожному з нас сформувати правильні орієнтири у дорослому житті. А материнська любов - могутня сила, що міцно тримає нас на землі, оберігає від біди, є опорою духовності та звершень» - сказав міський голова. 

13:40:07 07.05.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                Семенця Віктора Петровича   з Днем народження!      Дозвольте сердечно привітати Вас з Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності. Щиро зичимо  сповнення всіх ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких. 

13:38:50 07.05.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають з  60– річним ювілеєм депутата    міської ради, колишнього секретаря міської ради                           Ступака Юрія Ананійовича! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, щастя, злагоди та добробуту в оселі! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди й непорозуміння, а підґрунтям щасливого життя та плідної діяльності завжди будуть міцне здоров’я, сповнене любові та добра  серце, натхненна думка й щирі почуття.  Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Щастя Вам, радості, добра, благополуччя та миру!

09:00:02 05.05.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський         щиро і сердечно вітають з 55 – річним ювілеєм                       Дончук Ніну Андріївну!     Прийміть щиросердечні вітання з 55-річчям від дня народження! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток органів виконавчої влади, забезпечили повагу серед колег. 

13:14:56 28.04.2020

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

26 квітня в Україні день пам’яті - вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо та вшановуємо живих ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих у боротьбі з мирним атомом. У далекому 1986 році Україна втратила частину своєї території, яка внаслідок Чорнобильської катастрофи стала непридатною для проживання, а також тисячі людських життів, яких вбив і вбиває досі ніби мирний атом. Але ці втрати були б набагато більшими, якби не мужність та героїзм ліквідаторів: пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, працівників міліції, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на станції. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. Вони виграли свою війну з мирними атомом і на завжди залишилися Героями. Вони врятували сотні тисяч життів українців та інших європейських народів. Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі!

22:38:36 25.04.2020

Шановні мешканці громади!

Вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння! Святий Великдень несе довгоочікувану радість, вселяє спокій у серця, зміцнює віру. Пам’ятаючи про вічні християнські цінності, будьте повсякчас багаті щирою любов’ю до ближнього, натхненними молитвами, добрими вчинками. Нехай Господь зміцнить Вас у праведних помислах та діяннях, здійснить найкращі сподівання!      Зичу Вам у ці Пасхальні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло, душевну чистоту і гармонію. 

11:23:24 17.04.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають члена виконавчого комітету Полонської міської ОТГ, Почесного громадянина міста Полонного Рожанського В’ячеслава Станіславовича з 60 – річним ювілеєм! Прийміть наші щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого Дня народження. 

08:45:25 16.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь