A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Паламарчука Костянтина Юхимовича   з Днем народження.     Справжнього чоловіка вітаємо з Днем народження. Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, постійного благополуччя, доброго настрою та великих сил. Нехай у Вашому житті завжди сяє сонце радості та щастя, нехай поруч будуть підтримка рідних та повага друзів, нехай ніколи Вас не покине впевненість та бадьорість. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:21:14 14.04.2020

Вітання громаді римо-католиків з Великоднем!

          Цієї неділі, 12 квітня, римо-католики святкують день Христового Воскресіння.             Тож, шановні християни західного обряду,  прийміть найщиріші вітання з величним християнським святом – Світлого Христового Воскресіння!             Нехай радісні Великодні свята принесуть у кожну оселю Боже благословення, мир і злагоду.            Кожен з нас вважає це свято символом чистоти помислів, здійснення життєвих надій та сподівань і чекає на нього з нетерпінням. Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, піднесеного настрою та незмінного оптимізму. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи.

21:03:03 11.04.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного           Макаренка Михайла Васильовича з 70 річним ювілеєм!! 70 років — це саме та пора, коли Ви з упевненістю можете зустрічати назад бумеранг  добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. Притаманний Вам талант організатора, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою Вашого успіху. Бажаємо Вам щастя і здоров'я , сімейної злагоди і достатку, родинного затишку і любові Ваших рідних, близьких та друзів! Нехай завжди на Вашому небосхилі сяє сонечко і буде тепло від усмішок та щирої шани!

13:39:53 09.04.2020

Шановні працівники військових комісаріатів, прийміть найщиріші вітання напередодні Вашого професійного свята!

       8 квітня 1918 року декретом Ради Народних Комісарів засновані волостні, повітові, губернські та окружні комісаріати з військових справ.       Цей день по праву є днем народження військових комісаріатів. З 1993 року значно розширилося коло завдань, які виконували працівники військомату. Сьогодні, в нелегкі для нашої країни часи, на Вас покладена дуже непроста та відповідальна місія – відбір людей, чий святий обов’язок оберігати спокій та мирне небо над головою, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави.

08:50:31 08.04.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                Кота Петра Івановича   з Днем народження!  Ми бажаємо Вам, насамперед, міцного здоров’я, терпіння і витримки. Нехай життя приносить Вам натхнення, а Ваш досвід і мудрість допомагають багатьом. Усіх земних благ Вам і щастя. Хай ніколи Вас не відвідує печаль і смуток. Будьте завжди таким життєрадісним з прекрасним почуттям гумору.  Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

08:46:39 08.04.2020

ГРОМАДА ДЯКУЄ ЛЮДЯМ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ ЗА ДОПОМОГУ

Міць і єдність громади, тай держави в цілому, пізнаються лише у важчі часи. Ось і тепер, окрім війни на сході України, нам усім разом треба боротися ще з одним ворогом – коронавірусом.  На прохання виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади до керівників підприємств, установ, організацій (незалежно від форми власності та підпорядкування), фізичних осіб-підприємців та небайдужих громадян про допомогу у придбанні для КНП Полонської районної ради «Полонська центральна районна лікарня ім. Н.С. Говорун» вкрай необхідного медичного обладнання, засобів індивідуального захисту, медичних препаратів, дезинфікуючих засобів тощо для боротьби із коронавірусом, відразу відгукнулися небайдужі люди.

13:16:03 07.04.2020

Шановні Нацгвардійці! Бойові солдати та офіцери! Ветерани!

26 березня наша Держава відзначає національне свято – День Національної гвардії України! Щиро вітаю усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Адже історія Української Національної гвардії – це історія українського духу, українського патріотизму та захисту Батьківщини.

09:16:27 26.03.2020

Шановні працівники Служби Безпеки України, панове офіцери, дорогі ветерани!

Від себе особисто, від виконавчого комітету Полонської міської ради  та всієї об’єднаної територіальної громади  щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби Безпеки України! З нагоди професійного свята висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Завдяки героїзму працівників СБУ, діяльності спецпідрозділів вдалося зупинити російську агресію, забезпечити мир і спокій в українських містах. 

17:00:58 24.03.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Жвалюка Миколу Юхимовича з Днем народження! Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Вам  міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас  у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців. Наснаги та усіляких гараздів і довгогих щасливих літ!

09:08:46 19.03.2020

Шановні працівники податкової та митної справи України!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом! Від невичерпної енергії та наполегливості працівників державної податкової служби значною мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою. Головна ж мета діяльності митної служби – забезпечення національної безпеки, захисту фінансових та економічних інтересів України. Отож, від Вашої злагодженої та професійної роботи залежить добробут нашої країни. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку й нових професійних здобутків. Нехай ваша робота приносить лише користь нашій державі!

10:07:26 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь