A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський              щиро  вітають члена виконавчого комітету, генерального директора комунального некомерційного підприємства Полонської районної ради «Полонська районна лікарня ім. Н.С.Говорун»                        Савіцького Івана Леонідовича з гарним ювілеєм! Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з днем Вашого народження! Ви присвятили своє життя найблагороднішій справі − турботі про здоров’я людини. Із глибокою вдячністю до Вас наповнені серця тих, кому Ви допомогли і допомагаєте справлятися з важкими недугами, повертаєте їх  до життя. За ці роки ми знаємо Вас як відмінного фахівця, лікаря від Бога, чуйну людину, яка готова розділити і радість, і біль, і тривогу.

08:12:50 07.07.2020

Шановні працівники Національної поліції України!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – святом тих, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку, життя громадян та спокою нашої держави. Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та всебічній підтримці з боку суспільства працівники поліції з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку в Україні. 

15:29:28 03.07.2020

Напередодні професійного свята в поліції Полонного відзначили кращих

День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97. Той, хто обирає професію поліцейського, безсумнівно, хоче зробити світ кращим. Принести в життя своїх рідних і сусідів безпеку, а також по-справедливості вирішити їх проблеми. Привітати правоохоронців Полонського відділення поліції з наступаючим Днем Національної поліції України прийшли заступник голови райдержадміністрації Сергій Нарожний, заступник голови районної ради Юрій Світак, міський голова Франц Скримський.

11:21:09 03.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

            Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади вітає з ювілеєм, який святкує 3 липня, начальника  управління надання адміністративних послуг виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади -                                           Карнафель Тетяну Вікторівну Бажаємо жіночого щастя та мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай Вас завжди оточують незгасний світ, повага, ніжність і тепло. Нескінченної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а Ваші мрії всі збуваються!

08:09:59 03.07.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро                                  вітають Почесного громадянина міста Полонного                                 Кучерука Василя Степановича з Днем народження. Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:02:05 03.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади вітає з ювілеєм, який святкує 3 липня, начальника  управління надання адміністративних послуг виконавчого комітету Полонської міської радим об’єднаної територіальної громади                                       Карнафель Тетяну Вікторівну Бажаємо жіночого щастя та мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай Вас завжди оточують незгасний світ, повага, ніжність і тепло. Нескінченної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а Ваші мрії всі збуваються!

08:00:42 03.07.2020

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський              щиро  вітають керівника ТОВ «Новшляхбуд»         Васильчука Олега Дмитровича з гарним ювілеєм !      Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Ваш професіоналізм і багаторічний досвід роботи здобули Вам авторитет мудрої людини та успішного керівника. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення на благо Полонської  громади. Нехай Боже благословення, людська довіра і допомога супроводжують Вас в житті.  Бажаю міцного здоров'я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі.

15:28:12 01.07.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                            Марченка Володимира Леонідовича з Днем народження. Поспішаємо привітати Вас сьогодні, в день Вашого народження! І хочемо побажати від щирого серця успіхів у справах. Терпіння і задоволення від повсякденної роботи. Підкорення нових життєвих висот і здійснення усіх заповітних мрій. Нехай життя буде сповнене лише радісними моментами, позитивним хвилюванням, щасливими днями в оточенні любові! Щастя Вам, радості, добра, благополуччя та миру!

08:18:58 01.07.2020

Шановна Полонська громадо!

Сердечно вітаю з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України! Конституція  це найважливіший правовий документ будь - якої держави, яка  єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу. Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

15:28:25 26.06.2020

Шановні юнаки та дівчата Полонщини!

Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді! Є глибоко символічним те, що День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України. Дорогі юнаки та дівчата! Ви заслуговуєте на те, аби Вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо Ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини. 

15:26:02 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь