A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

11 серпня святкує свій  день народження –  Почесний громадянин міста Полонне – Роман Миколайович Мацола! У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої сили, творчої наснаги і натхнення у повсякденних справах. Ми знаємо Вас як яскраву,  неординарну особистість, яка по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка однодумців, друзів та колег, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами! Хай вишитими рушниками любові і добра встелить Вам дорогу доля, щедро даруючи добро і щастя, здоров’я та достаток. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає вогонь Вашого серця, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

09:08:03 11.08.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Лазаря Дмитра Григоровича з Днем народження. Сердечно бажаємо Вам  міцного здоров’я, радості, достатку, невичерпної енергії, затишку і злагоди в родині. Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує лише приємні події,  душевний комфорт, шану і авторитет, а всі гарні задуми та починання завжди мають підтримку. Щастя Вам, радості, добра і благополуччя.

09:06:08 11.08.2021

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Благородна професія будівельника завжди користувалася в народі особливою повагою, адже ті, хто будує житло, лікарні, школи, дитячі майданчики та інші об’єкти дарують людям домашній затишок і комфорт, а також естетичне задоволення від архітектурних витворів.

08:20:35 08.08.2021

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну з найстародавніх і шанованих професій, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки об’єднаної територіальної громади  і країни в цілому. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини – віддані своїй професії, оберігають здоров’я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам – братам нашим меншим.

08:15:55 08.08.2021

З днем війск зв'язку!

Шановні генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, курсанти і працівники військ зв’язку Збройних Сил України! Дорогі ветерани військ зв’язку! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем військ зв’язку. Ви виконуєте одне із найважливіших завдань у сучасній армії  – забезпечуєте військовий зв’язок. Коли він працює – його не помічають, але його відсутність у рази зменшує ефективність будь-яких операцій. Ваша роль особливо зросла під час військових дій, що відбуваються на Донбасі.

08:00:52 08.08.2021

Шановні працівники та ветерани газети «Новий шлях», автори, дописувачі та широкий читацький загал!

         Від мене особисто, від виконавчого комітету та депутатського корпусу Полонської міської ради прийміть  вітання з нагоди відзначення славного ювілею – 100–ої річниці заснування громадсько-політичної газети. Газета – чернетка історії, сказав хтось із відомих. «Новий шлях» – це літопис становлення нашого краю. Вона змінювала неодноразово свою назву, але незмінним залишалося її завдання – інформувати людей про життя громадян. Ваша газета завжди залишається на вістрі подій, намагається об’єктивно висвітлювати усі явища суспільного та економічного життя нашого міста, району, країни, прислухається до думки читачів. Зі шпальт газети читачі дізнаються про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, радіють перемогам  наших спортсменів, дізнаються багато цікавої та корисної інформації. За роки виходу газети на її сторінках   відбились долі сотень наших земляків.

08:32:39 05.08.2021

Вітаємо з днем народження!!!

         Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова   Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного з днем народження Главацького Олега Юрійовича         Ви пройшли славний життєвий шлях, реалізували всі свої таланти, завжди допомагали і продовжуєте допомагати тим, хто цього потребує. У Вас щире любляче серце, ви виростили чудових дітей і онуків. Завжди цінували і поважали на роботі. І зараз Ви продовжуєте захоплювати оточуючих своєю енергією та надзвичайною працьовитістю. Ви зігріваєте всіх своїм душевним теплом, даруєте радість і мудрість.         Спасибі Вам за все, дай Вам Бог міцного здоров’я і довгих років життя! І нехай вони будуть наповнені ніжністю, родинним теплом і турботою.

08:00:46 01.08.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова   Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного з днем народження Беркуту Валентина Дмитровича! Ви пройшли через багато і хочеться побажати, щоб ви пройшли ще стільки ж дивовижних і незвіданих стежок. Міцного вам здоров'я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і бадьорих порцій настрою. Нехай з вами завжди будуть поруч люблячі діти та непосидючі внуки, приносячи у ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту.

14:45:35 26.07.2021

З днем працівників торгівлі!

Шановні працівники торгівлі, прийміть щирі вітання  з нагоди професійного свята! Важко визначити коли між людьми склались товарно-грошові відносини, але однозначно, що вони сягають у глибоку давнину. І сьогодні жодного дня людини не минає без відвідування торговельних закладів, адже без товарів, які край необхідні, ми існувати не можемо. Торгівля - це рушійна сила в здійсненні купівлі-продажу, в зростанні економічного потенціалу нашої держави, а також в спілкуванні людей.

12:00:30 25.07.2021

Шановні бухгалтери!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Це професія найбільш точних і прагматичних людей в цьому світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу міську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки Полонської об’єднаної територіальної громади та держави загалом. Впевнений, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої  Полонської ОТГ.

08:26:23 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь