A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Дата: 16.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 299

16 листопада ми відзначаємо професійне свято людей, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на свободу слова. Це свято об’єднує теле та радіожурналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів та всіх тих, хто щодня, і в будні і в свята, і вдень і вночі, прикладає зусилля для задоволення суспільних потреб в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку. Телебачення і радіо, інтернет і телефон, відкривають безмежні можливості для спілкування та об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами.

          Відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій – це ті ознаки, які характеризують представників даної професії. Досвід, високий професіоналізм і компетентність дуже необхідні для формування і розвитку громадянського суспільства, особливо у теперішній непростий час, коли не тільки на Східних рубежах нашої держави триває повномасштабна війна, а ведеться підступна інформаційна війна проти всієї України. Від відповідального ставлення до справи, виваженості та об’єктивності у висвітленні подій працівників цієї сфери залежить, наскільки поінформованими будуть громадяни, якою буде їх позиція.  Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого міста та громади.

          

      Від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу полонської міської ради ОТГ прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну, наполегливу та нелегку працю, за об’єктивність, оперативність та ґрунтовність в наданні інформації. З нагоди професійного свята зичимо вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, натхнення, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай ваші сьогоднішні досягнення стануть стимулом для нових звершень, а професійні якості, знання й чесноти служать на благо розвитку нашої громади   та України!

       

 З повагою, Полонський міський голова        Франц СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь