A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні державні службовці!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби! Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства.   Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян

08:20:31 23.06.2021

Вітаємо з днем народження!!!

            Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної     територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                                 Нечая Леоніда Євсейовича з Днем народження!! Прийміть наші щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого дня народження.       Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній, відповідальній діяльності на благо українського народу. А Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують нашій громаді та  області.

08:30:51 22.06.2021

Шановні медичні працівники! Дорогі ветерани галузі! Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята!

У сфері медицини в нашій громаді працює дуже багато людей – лікарів, медсестер, санітарок, лаборантів... Вашу професію відрізняють милосердя, висока відповідальність, здатність співчувати чужому болю. Люди довіряють вам найцінніше – своє здоров’я. Професійне свято – це чудова нагода сказати слова подяки за вашу працю: за правильно поставлені діагнози та призначене лікування, нічні чергування та хвилювання біля операційного столу, медичні процедури та співпереживання пацієнтам, підтримку у важку хвилину та врятовані життя.

07:00:00 20.06.2021

Шановні фермери, аграрії, господарі землі

Фермер – не тільки професія, а життєве покликання. Фермерський тип господарювання – це особливий вид підприємницької діяльності на селі, на основі праці родини за традиційним українським укладом. Ваша праця – не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача.

07:00:40 19.06.2021

До дня медичного працівника України

Щорічно у третю неділю червня ми відзначаємо – День медичного працівника. Це – професійне свято всіх лікарів, медсестер, усіх працівників охорони здоров’я. Нині з огляду на ситуацію, що склалася в Україні та світі через поширення коронавірусу, професія медиків набула особливої важливості і значення. Сьогодні мільйони медпрацівників рятують життя, в тому числі, і заражених на коронавірусну хворобу.

11:26:51 18.06.2021

Вітання з нагоди професійного свята - Дня Дільничого офіцера поліції України

Шановні дільничні офіцери поліції, Вітаю  вас з професійним святом –Днем Дільничного офіцера поліції України! Ваша професія є однією з найвідповідальніших та найскладніших в системі правоохоронних органів. Ви захищаєте права та законні інтереси громадян та знаходитесь найближче до людей, є першими помічниками у вирішенні питань безпеки та охорони громадського порядку, ведете профілактичну роботу з громадянами.

09:40:44 18.06.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро                              вітають Почесного громадянина міста Полонного                               Степову Валентину Анатоліївну з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, світлих життєвих обріїв, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра! Нехай щастя, достаток і благополуччя наповнюють Ваш будинок.  Нехай цей день принесе тільки добрі емоції та яскравий настрій, гармонії в душі і відчуття, що кожен прожитий день є самим щасливим!

11:01:20 13.06.2021

13 червня – День працівників текстильної і легкої промисловості

Шановні працівники текстильної і легкої промисловості! Щиро вітаю вас з професійним святом! Від вашої праці залежить забезпечення населення якісними товарами вітчизняного виробництва, насамперед, одягом і взуттям. Підприємства галузі постійно вдосконалюють технологію виробництва, розширюють асортимент продукції, яка стає більш конкурентоспроможною, задовольняє запити споживачів.

08:00:47 13.06.2021

Шановні працівники засобів масової інформації!

Прийміть вітання з нагоди відзначення вашого свята – Дня журналіста! Ваша професія – одна з тих, в які приходять за покликом небайдужого серця. Саме ви формуєте громадську думку та відстоюєте інтереси людей, допомагаєте аналізувати проблеми і знаходити ефективні шляхи їх вирішення.    Щиро дякую вам за вірність своєму покликанню, послідовність та принциповість у висвітленні актуальних питань життя нашої об’єднаної територіальної громади. 

07:00:41 06.06.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади таПолонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                            Камінського Віктора Феофановича з Днем народження!!! З Днем народження вітаємо Вас всією душею! Нехай ніколи не вичерпається джерело життєвих сил і бадьорості, нехай наповняться дні Ваші успіхами і яскравими злетами, приємними хвилюваннями і радісними подіями, палкими почуттями і простим везінням, нехай мрії ведуть Вас до вершин і щастя!

09:38:00 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь