A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Дорогі діти! Шановні дорослі! Сердечно вітаю вас із Днем Святого Миколая Чудотворця.

Як добра зимова казка, це світле й радісне свято першим приходить до нас, сповіщаючи наближення Різдва Христового й Нового року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи й милосердя до інших.

07:00:03 19.12.2021

18 грудня – День працівників органів реєстрації актів цивільного стану

Шановні працівники органів реєстрації актів цивільного стану! Емоційні та важливі події життя українців так чи інакше пов’язані з РАЦСом: працівники відділів не тільки юристи, а й психологи, котрі мають і вислухати, і поспівчувати, і допомогти. Бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! Гарного вам настрою і мудрості! Сімейного щастя і якомога більше радісних моментів і в роботі і поза нею!

08:00:49 18.12.2021

Шановні працівники державної виконавчої служби!

Нелегку професію обрала для Вас доля, визначивши велику спільну мету – зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів. Сьогодні на органи державної виконавчої служби покладено завдання направлені на підвищення соціально-економічного стану як громадян так і держави в цілому – організовувати своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень відповідно до законів України.

08:00:01 17.12.2021

Шановні судді та працівники суду!

Прийміть щирі вітання з професійним святом! Почесна і нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі і наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

08:00:36 15.12.2021

Привітання Полонського міського голови з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні земляки! Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ.  14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Адже ці наслідки мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

08:48:17 14.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                      Свінціцького Валентина Францовича  з Днем народження.        З ювілеєм! Від щирого серця вітаємо з 90-річчям! Такий ювілей – дуже важлива і значуща подія, адже далеко не кожному судилося зустріти такий поважний вік. Бажаємо, щоб здоров'я не підводило, життєлюбності та оптимізму ніколи не бракувало, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. У Ваше сьогоднішнє велике свято поспішаємо побажати, щоб на прикладі Вашої долі развіявся столітній міф про те, що щастя – це всього лише мить, нехай ця мить розтягнеться на все Ваше життя, а саме життя буде гармонійне і до непристойності довге – до самих солідних і рекордних ювілеїв

07:00:30 11.12.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Пелеха  Романа Івановича з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, духовних і фізичних сил, невичерпної життєвої наснаги, тепла і затишку у Вашій оселі. Дякуємо за неоціненний внесок у розвиток освіти в нашій громаді. Ваша праця на нескінченній ниві освіти завжди буде в пошані. Нехай роки залишають тільки світлі спогади,  а майбутнє дарує  ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра, надії. Щастя Вам радості, добра й благополуччя!

08:55:43 07.12.2021

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

Напередодні професійного свята прийміть щирі вітання. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний та культурний розвиток громади, добробут і комфортні умови проживання мешканців громади. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти мешканців нашої громади, знати їх проблеми й докладати всіх зусиль для їх вирішення. Ваша самовідданість у роботі, відповідальність, чуйність і щедрість душі забезпечують право кожного жителя громади на звернення з нагальних питань.

08:15:08 07.12.2021

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Сердечно вітаю Вас з Днем Зброних Сил України. Нині Україна пишаєтсья своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

08:05:06 06.12.2021

Шановні волонтери!

Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. 5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. В умовах, коли на нашу землю прийшла війна, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

08:10:53 05.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь