A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники статистики!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників статистики. Статистичні дані мають надзвичайно важливе значення для розвитку всіх галузей, адже саме статистика відображає дійсну соціально-економічну ситуацію в регіоні. З нагоди професійного свята дозвольте висловити вам щиру вдячність за високий професіоналізм, об'єктивність, відданість та відповідальне ставлення до справи.

08:00:54 05.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Молодоженю Сергія Васильовича  щиро і сердечно вітають з 75 – річним ювілеєм. Вітаючи з цим чудовим святом зичимо Вам успішного здійснення всіх планів та задумів. Насамперед бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!

08:10:41 03.12.2021

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з  визначальних рис цивілізованості кожної держави. 

08:00:26 03.12.2021

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди Вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку! Завдяки Вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою. Наша територіальна громада та усе суспільство розраховують на Вашу професійність, чесність, сумління та принциповість.

08:10:55 01.12.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                    Коріньовського Віктора Григоровича  з Днем народження. Вітаючи з цим чудовим святом зичимо Вам успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

08:00:05 28.11.2021

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

21 листопада Україна відзначає професійне свято трударів землі - День працівників сільського господарства! Від імені виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ вітаємо усіх хліборобів, працівників агропромислового комплексу з вашим професійним святом –  Днем працівників сільського господарства!

08:00:44 21.11.2021

З Днем гідності та свободи!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – День доленосний для нашої країни.  У цей день ми віддаєм шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять про Небесну Сотню та тисячі загиблих воїнів на сході України.

07:50:18 21.11.2021

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

16 листопада ми відзначаємо професійне свято людей, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на свободу слова. Це свято об’єднує теле та радіожурналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів та всіх тих, хто щодня, і в будні і в свята, і вдень і вночі, прикладає зусилля для задоволення суспільних потреб в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку. Телебачення і радіо, інтернет і телефон, відкривають безмежні можливості для спілкування та об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами.

09:23:29 16.11.2021

З днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!!!

9 листопада працівники культури та аматори народного мистецтва відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Від імені  Полонської міської ради ОТГ та її виконавчого комітету сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

08:14:23 09.11.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають бувшого сільського голову Кустівецької сільської ради та бувшу старосту Кустівецького старостинського округу       Братасюк Анастасію Василівну з нагоди  70 – річчя з  Дня народження! Щиросердно вітаємо Вас із Днем народження і бажаємо міцного здоров’я, молодості душі, успіхів на багато-багато літ! Нехай доля благословиться довгими квітучими роками, стелиться на щастя барвистим пісенним рушником, безмежно радує сімейним ладом, благополуччям, сяє усмішками оточуючих людей. Зичимо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

09:00:01 07.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь