A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Свято маленьких громадян!

Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами. 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Вважається, що рішення про проведення такого свята було прийнято на сесії Міжнародної демократичної федерації жінок, яка проходила в Парижі у 1949 році.

15:25:48 01.06.2021

Дорогі діти! Шановні батьки!

Від імені Полонської міської ради ОТГ, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. 

08:08:59 01.06.2021

Шановні миротворці!

Щиро вітаю вас з професійним святом -  Днем українських миротворців! Це свято є свідченням глибокої поваги громадян України до учасників миротворчих операцій. Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є важливим засобом збереження миру та стабільності в країнах, де йде війна. 

15:17:26 28.05.2021

Привітання з Днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України

Шановні працівники видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України. Це професійне свято об’єднує людей, яким притаманна висока культура, постійний творчий пошук, шанобливе ставлення до книги. Адже не можна уявити існування людського суспільства без книг, газет, журналів. Друковане слово є запорукою розвитку освіти, науки та культури, джерелом духовності нації.

15:13:17 28.05.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський  міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Герасимчука Володимира Опанасовича  з Днем народження. Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:48:55 26.05.2021

Шановна громадо!

Щиро вітаю Вас зі святом національної єдності - Днем Вишиванки,  одного з найяскравіших національних символів України! Символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають. Вишиванка для українця не лише одяг, не лише вбрання, яке вдягається у найважливіші дні життя або на свята. Це національна святиня, оберіг, бо символізує собою і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

08:10:25 20.05.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та  Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного, бувшого редактора громадсько  – політичної газети Полонського району  «Новий шлях» Макаренка Петра Павловича  з ювілеєм! Прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай невичерпна енергія, оптимізм і надалі будуть Вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато світлих літ у мирі та добробуті. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких.

08:05:01 20.05.2021

Шановні працівники банківських установ, щиро вітаю Вас із професійним святом!

Протягом багатьох років функціонування банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Банківський сектор динамічно працює виключно в інтересах економіки держави і є невід’ємною її частиною.

08:00:19 20.05.2021

Шановні сімейні лікарі!

Щиро вітаю Вас з нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря, яке ми святкуємо щороку 19 травня! Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Я переконаний, що своєю сумлінною працею і зусиллями Ви зробите вагомий внесок в успішний розвиток сімейної медицини Полонщини!

15:40:46 19.05.2021

День Європи

Шановна громадо! У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи.   Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни. Саме у ці дні українці справді мають нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати свою єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку об’єднаної Європи.

15:39:58 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь