A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Степанчука Олександра Митрофановича з Днем народження! Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!

08:15:59 02.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Фелонюк Наталію Анатоліївну з Днем народження! Ви завжди захоплювали нас своїм оптимізмом, наполегливістю, вмінням долати труднощі і досягати бажаного результату! І, при цьому, Ви завжди були і залишаєтеся відкритою, доброзичливою, чуйною людиною, до якого завжди тягнуться люди. Ви знаходите спільну мову з рідними, близькими і підлеглими, незалежно від їх віку і положення. Ви молоді серцем і душею, і це — прекрасно!

08:00:41 02.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та депутатський корпус Полонської міської ради  щиро і сердечно вітають Почесного громадянина міста Полонного, Полонського міського голову          Скримського Франца Францовича з днем народження! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

07:00:25 01.01.2022

ПРИВІТАННЯ ПОЛОНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Шановні полончани! Прийміть найщиріші вітання з Новим  роком та Різдвом Христовим! Рік, що завершується, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, збагатив нас новим досвідом, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку громади, поліпшення життя кожного з нас. Нехай Новий 2022 рік буде  плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги. Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, роком в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

21:00:14 31.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної   територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають з 50 – річним ювілеєм  начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера                                         Носича Володимира Миколайовича! Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, професійність і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів об’єднаної  територіальної громади .

06:00:07 26.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ щиро вітають з ювілеєм Грицая  Івана  Володимировича! Від щирого серця бажаєм здоров'я, щастя та удачі. Нехай будинок ваш буде сповнений достатку і затишку, нехай життя буде наповнене тільки яскравими фарбами, веселими нотами та красивими квітами.

08:05:40 25.12.2021

Дорогі полончани! Щиро вітаємо із католицьким Різдвом Христовим!

Щоразу віруючі-католики мають радісну нагоду першими спостерігати на вечірньому небі спалах яскравої зірки, яка віщує гарні зміни. Тепло цього великого свята однаково зігріває усіх християн нашої громади, незалежно від віросповідання та національної приналежності. За святковою вечерею із родинами, старими друзями і добрими сусідами ми ділимося спогадами про радощі і прикрощі, будуємо нові плани, плекаємо світлі мрії та надії.

07:00:12 25.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ  щиро вітають  керівника спеціального лісокомунального сільськогосподарського підприємства «Лісовик» Левківського Володимира Івановича  з 55 – річним ювілеєм від дня народження. З нагоди цієї події прийміть від нас, шановний  Володимире Івановичу, найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною Ваша  праця на благо нашої громади, твердою віра, непоборною сила духу! Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на многії  літа!

08:00:09 24.12.2021

24 грудня ? День працівників архівних установ України

     Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.

07:55:52 24.12.2021

Шановні енергетики! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Тяжко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, в’язку та соціальної сфери та комфорт в оселях  жителів громади. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

09:24:47 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь