A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина м. Полонне                Шеветовського Валентина Валентиновича з Днем народження. У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої сили, творчої наснаги і натхнення у повсякденних справах. Ми знаємо Вас як яскраву,  неординарну особистість, яка по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка однодумців, друзів та колег, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами!

07:01:48 10.10.2021

Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби!

Вітаю вас із професійним святом! Державна санітарно-епідеміологічна служба вже десятки років залишається на сторожі безпеки життя і здоров’я людей, своєчасно запроваджуючи профілактичні та протиепідемічні заходи, не допускаючи поширення небезпечних інфекційних захворювань. Під наглядом працівників служби знаходяться практично усі сфери побуту, будь це умови проживання, роботи, відпочинку, харчування, навчання та виховання дітей та підлітків.

07:00:45 10.10.2021

Шановні художники!

Сердечно вітаю вас, талановитих майстрів пензля, майстрів студій образотворчого мистецтва, членів гуртків з професійним святом – Всеукраїнським днем художника! Полонщина завжди славилось талантом своїх митців. З чистого полотна, шматка глини чи гіпсу Ви творите справжні шедеври, які стають частиною не лише українського, але й європейського культурного простору. Дякую вам за те, що у кожному з Ваших творів – живописних полотнах, витонченій графіці чи роботах декоративно-прикладного мистецтва – Ви відтворюєте самобутність і неповторність рідного краю, прославляючи його на увесь світ.

06:59:59 10.10.2021

Шановні працівники юридичної сфери!

День юриста – це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу. Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян.

14:03:48 08.10.2021

Народний Герой України

Рішенням Нагородної ради ордену "Народний Герой України" почесне звання Народний Герой України присвоєно командиру 1 танкового взводу 3 танкової роти 3 отб "Звіробій", уродженцю міста Полонне, старшому лейтенанту Ярощуку Сергію Ігоровичу. Орден Народного Героя України йому вручено 21 серпня 2021 року в урочищі "Холодний Яр" Черкаської області.

11:26:22 25.08.2021

Привітання міського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні жителі Полонської громади та гості міста! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України! Вже три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави.  Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

08:00:39 23.08.2021

Шановні полончани! У нас чудове свято - День міста, 1025- річниця!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дороге Полонне, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

08:00:41 21.08.2021

З днем пасічника України!

Шановні пасічники! Щиро вітаю українських бджолярів з Днем пасічника! Бджолярів здавна шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим. Мед на столі – радість у домі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.

10:14:24 19.08.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Цимбалюк Ганну Яківну  з Днем народження! Щиросердно вітаємо Вас із Днем народження і бажаємо міцного здоров’я, молодості душі, успіхів на багато-багато літ! Нехай доля благословиться довгими квітучими роками, стелиться на щастя барвистим пісенним рушником, безмежно радує сімейним ладом, благополуччям, сяє усмішками оточуючих людей. Зичимо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.  Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:40:26 18.08.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Мальца Валентина Антоновича з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, світлих життєвих обріїв, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра! Нехай щастя, достаток і благополуччя наповнюють Ваш будинок. Нехай цей день принесе тільки добрі емоції та яскравий настрій, гармонії в душі і відчуття, що кожен прожитий день є самим щасливим! Нехай здійсняться усі заповітні мрії,а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії…

08:17:13 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь