A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні миротворці!

Прийміть щирі вітання з нагоди міжнародного Дня українських миротворців. Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах нашої планети. Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН. Висловлюю подяку українським миротворцям за те, що ризикуєте життям заради забезпечення миру у найбільш небезпечних місцях нашої планети! Бажаю Вам міцного здоров’я, успішного виконання миротворчих місій і щасливого повернення до власних домів.

10:11:04 15.07.2021

Щиро вітаю рибалок-любителів і професіоналів зі святом – Днем рибалки який святкують 11 липня!

Професійне свято День рибалки спочатку відзначали лише люди, професія яких була пов’язана з рибною промисловістю. Але оскільки рибалка − улюблене заняття досить великої частини чоловічого населення та нерідко і жінок, це свято має в нашій спільноті неабияку популярність.

07:00:17 11.07.2021

Шановні працівники Національної поліції України!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – святом тих, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку, життя громадян та спокою нашої держави. Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та всебічній підтримці з боку суспільства працівники поліції з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку в Україні.

07:00:05 04.07.2021

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Кучерука Василя Степановича з Днем народження. Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

07:00:27 03.07.2021

Шановні працівники податкової служби!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята. Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці.

09:22:59 02.07.2021

Шановні слідчі! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Слідчий апарат відіграє практично головуючу роль у всій правоохоронній системі. Слідчі успішно поєднують в собі навички юриста і психолога, педагога і економіста, володіють знаннями в різних сферах діяльності. На ваших плечах лежить весь тягар відповідальності за процесуальні дії, законність і своєчасність їх проведення. У вас немає права на помилку, адже від правильності прийняття рішення та результатів слідчих дій залежать людські долі, безпека і благополуччя городян, віра людей в справедливість.

09:27:53 01.07.2021

   Шановні архітектори!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня архітектури України! Саме від вашої плідної роботи та максимального натхнення й уяви залежить сучасний, мистецький, цікавий вигляд нашої держави.  Творча, наполеглива робота архітекторів отримала Всесвітнє визнання у 1946 році, коли потрібно було підіймати з розвалин міста та відтворювати пам’ятники архітектури після Другої світової війни.  Від таланту і професіоналізму архітекторів залежить не тільки комфорт і зручність життя громадян, а й загальна атмосфера та краса громади, та своєрідність, якою будуть захоплюватися нащадки.

09:24:17 01.07.2021

З днем Конституції України!

Шановна Полонська громадо! Сердечно вітаю з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України! Конституція  це найважливіший правовий документ будь - якої держави, яка  єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу.

08:00:06 28.06.2021

День молоді - свято юності, краси і натхнення.

Шановні юнаки та дівчата  Полонщини! Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді! Є глибоко символічним те, що День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.

07:00:37 27.06.2021

Вітання міського голови Франца Скримського до Дня державної служби

День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня. З нагоди відзначення Дня державної служби Полонський міський голова Франц Скримський привітав працівників державних установ. Міський голова  подякував державним службовцям за те, що чесно і праведно служили і служать людям. «Адже тільки ті, хто по-справжньому любить людей може працювати в державній службі та отримувати задоволення від своєї роботи та побажав впевненості у завтрашньому дні, щоб все складалось як мрієте і плануєте, щоб наша Україна розбудувалась, а ви завжди отримувати задоволення від своєї роботи» - сказав Франц Скримський.

14:08:35 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь