A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні медичні сестри!

        Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри! Ви належите до тих людей, які за покликом душі і щирого серця обрали своєю професію служіння людям. Сестри милосердя гоять рани, дарують радість життя, вселяють віру у зцілення, спасають поранених на війні. Навзаєм Вам дарують любов і шану, повагу та  безмежну вдячність за доброту, чуйність, за врятоване життя і повернуте здоров’я.

09:15:18 12.05.2021

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та  Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                           Гуменного Романа Федоровича з Днем народження!!!        Прийміть сердечні вітання з нагоди  Вашого дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.

09:14:38 12.05.2021

Вітання Полонського міського голови з Днем матері!

Дорогі жінки, любі наші  мами! Сердечно вітаю вас з одним з найтепліших і душевних свят – Днем матері!       Це свято важливе для кожного з нас, тому що багато чим зобов’язані найдорожчим нашому серцю людям – мамам. Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну любов і вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх терпіння і доброту. Схилімо низько свої голови і висловім щире „спасибі” милим нашим матерям, за їх материнську любов, за допомогу, за щиру пораду. 

14:44:02 07.05.2021

Дорогі наші ветерани, діти війни, шановні жителі громади!

Прийміть щирі вітання зі святом Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також Днем  пам’яті та примирення! Сімдесят шість років поспіль ми зустрічаємо мирну весну, і це велике свято для українського народу, в якому переплелись біль втрат і радість перемоги. Але скільки б не минуло часу, День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях, і у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

14:42:48 07.05.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного           Дехтярука Олексія Олексійовича з Днем народження!!    Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

14:40:12 07.05.2021

Шановні червонохрестівці, активісти, волонтери!

Від імені міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Міжнародним днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.  Це свято об’єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала справою всього життя, покликом серця. Професіоналізм, почуття відповідальності, самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення зарадити у скрутній ситуації, подарувати іншим віру в себе і свої можливості – це визначальні складові заслуженої шани і подяки за щоденну відповідальну працю червонохрестівців.

14:38:28 07.05.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Семенця Віктора Петровича з Днем народження.! Дозвольте сердечно привітати Вас з Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності. Щиро зичимо  сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких. Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

08:39:53 07.05.2021

«Мама для нас – це щось велике, світле, це любов, це все»

У другу неділю травня відзначається - День Матері. Напередодні, у четвер 6 травня, в приміщенні виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади міський голова Франц Скримський, військовий комісар Полонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Антощук, фахівець з профорієнтаційної роботи Національного університету «Остроська академія» Іванна Горбач  зустрілися з матерями,  сини,  яких загинули у зоні проведення АТО та ООС .

17:18:12 06.05.2021

Вітання міського голови Франца Скримського з Великодніми святами

Вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння! Святий Великдень несе довгоочікувану радість, вселяє спокій у серця, зміцнює віру. Пам’ятаючи про вічні християнські цінності, будьте повсякчас багаті щирою любов’ю до ближнього, натхненними молитвами, добрими вчинками. Нехай Господь зміцнить Вас у праведних помислах та діяннях, здійснить найкращі сподівання!   Зичу Вам у ці Пасхальні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло, душевну чистоту і гармонію.    Хай світло Воскресіння Христового принесе мир та злагоду у нашу країну, у кожну родину! З почуттям глибокої вдячності і шани зичу всім міцного здоров’я, достатку та благополуччя. Христос Воскрес!

14:45:35 30.04.2021

Вшанування пам'яті героїв - ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня – 35-а річниця трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні,  міський голова Франц Скримський, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, представники громадських організацій хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв – ліквідаторів аварії, поклали квіти  до підніжжя пам’ятного знаку жертвам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня назавжди залишиться в серцях людей днем скорботи і пам’яті, днем невгамовного болю та застереження. Особливий сум за тими, хто першим намагався приборкати непомірне радіоактивне полум’я.

13:54:07 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь