A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. На сьогодні соціальна робота стала частиною політики держави. До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. І в чому б не полягала їх робота, основна мета їхньої діяльності – допомога людям. А головна риса характеру – людяність.

08:00:17 07.11.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та  Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Савчука Віктора Олексійовича  з нагоди  65 – річчя з  Дня народження! У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров'я і щастя! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Від щирого серця бажаємо успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку колег та близьких людей.

08:02:09 05.11.2021

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Сурікова Анатолія Михайловича  з нагоди  75 – річчя з  Дня народження! Щиросердечно вітаємо Вас з Днем народження! Від душі зичимо міцного здоров’я, добробуту, натхнення, оптимізму, нових вагомих здобутків в усьому. Нехай подальша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа. Хай Вас завжди підтримують рідні люди, а у Вашому домі панують мир і добро!

08:00:33 05.11.2021

Вітаємо з професійним святом - Днем залізничника!

Шановні залізничники! Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ щиро вітає Вас із професійним святом - Днем залізничника. Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашої громади та країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування.

08:25:02 04.11.2021

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц  Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                        Плаксюка Юрія Олександровича  з Днем народження!   Зичимо міцного здоров'я, невичерпних життєвих сил та довгих років щасливого життя. Ваш високий професіоналізм, великий досвід роботи, багатогранний талант та невичерпна творча енергія й надалі допомагатимуть у реалізації Ваших творчих планів та задумів, а також прославлятимуть наше місто! Миру Вам, добра і благополуччя! Зі Святом!

08:39:22 02.11.2021

Шановні працівники і ветерани автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

                              Щиро вітаю Вас із професійним святом! Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь й гордість за свою професію є професійними.

07:00:40 31.10.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський  міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного               Козака Миколу Івановича  з Днем народження.! Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро.         Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви так щедро ділитеся з нами. Нехай за це доля нагородить Вас поцілунком удачі у вигляді ще пари десятків років. Будьте нам здорові і нехай відтепер Вас ніщо не хвилює.

14:16:21 29.10.2021

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишаться події Другої світової війни, яка принесла на нашу землю стільки болю та крові, коли за право бути вільним наш народ заплатив неймовірно страшну ціну. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

14:14:56 28.10.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина Полонської міської об’єднаної територіальної громади Павлюка Миколу Івановича з Днем народження!   Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Вам  міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас  у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців.  Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!

08:47:43 26.10.2021

Шановні працівники харчової промисловості вітаю вас з професійним святом!

         Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняного товаровиробника стала насправді конкурентоспроможною і успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках.

07:48:08 17.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь