A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного          Загоруйка Віталія Михайловича  з Днем народження!      Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці.   Щиро зичимо сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких. Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

08:00:54 08.02.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                            Салюка Володимира Петровича з Днем народження. Бажаємо, щоб життя грало всіма барвами, щоб настрій був завжди веселим! Нехай заслужений відпочинок приносить задоволення і умиротворення. Міцного здоров’я, багато уваги, підтримки, розуміння. З Днем Народження! Нехай горизонти наповнюються новими мріями і здійсненими бажаннями!

09:18:48 31.01.2022

Жителька Полонської ОТГ відсвяткувала 100 – літній ювілей.

25 січня 2022 року своє 100 – річчя від дня народження відзначає Музика Ганна Герасимівна. Крім численних родичів, привітати ювілярку завітали секретар міської ради Сергій Нарожний,  заступник Полонського міського голови Тетяна Шамрай,

14:41:09 25.01.2022

День Соборності України!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

08:00:07 22.01.2022

20 січня - День пам’яті захисників Донецького аеропорту

Героїчна оборона Донецького аеропорту стала символом незламності та мужності українських військових. 242 дні українські військові, добровольці, медики та волонтери протистояли ворогу, затято відстоюючи малесенький клаптик української землі.

08:46:58 20.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ  щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Куцу Галину Василівну з нагоди 80 – річчя з Дня народження! Прийміть щиросердечні поздоровлення з Днем народження! Вітаючи Вас з цим чудовим святом, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя  було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами!

08:00:23 12.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного           Продажця Леонтія Євменовича з нагоди 75 – річчя з Дня народження!   Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

08:00:59 11.01.2022

ПРИВІТАННЯ ПОЛОНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

 Шановні полончани! Прийміть найщиріші вітання з Новим  роком та Різдвом Христовим! Рік, що завершується, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, збагатив нас новим досвідом, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку громади, поліпшення життя кожного з нас. Нехай Новий 2022 рік буде  плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги. Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, роком в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

16:00:16 06.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Коваля Всеволода Павловича  з Днем народження! Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви так щедро ділитеся з нами. Нехай за це доля нагородить Вас поцілунком удачі у вигляді ще пари десятків років. Будьте нам здорові і нехай відтепер Вас ніщо не хвилює.

08:10:04 04.01.2022

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають Почесного громадянина міста Полонного Градомського Йосипа Валентиновича! Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з днем Вашого народження! Ви присвятили своє життя найблагороднішій справі − турботі про здоров’я людини. Із глибокою вдячністю до Вас наповнені серця тих, кому Ви допомогли і допомагаєте справлятися з важкими недугами, повертаєте їх до життя. За ці роки ми знаємо Вас як відмінного фахівця, лікаря від Бога, чуйну людину, яка готова розділити і радість, і біль, і тривогу.

08:30:25 02.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь