A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники та ветерани автомобільного транспорту і дорожники!

Щиро вітаю Вас із професійним святом! Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь й гордість за свою професію є професійними.

07:00:02 30.10.2022

Вітаємо з ювілеєм!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський  міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного              Козака Миколу Івановича  з 75 – річним ювілеєм з Дня народження! Талановитого художника, неймовірно приємну, чуйну людину від усієї душі вітаємо з Днем народження. Хочемо побажати, щоб кожен день надихав Вас на нові ідеї і творіння, щоб серце постійно співало і наповнювалося натхненням, щоб Ваше бачення залишалося прекрасним і добрим, щоб Ваше життя поєднувала бравий успіх, світле щастя і загальну повагу.

07:00:26 29.10.2022

Вітання з Днем працівників харчової промисловості

Щороку, в третю неділю жовтня, тарадиційно відзначаємо День працівників харчової промисловості. Шановні працівники харчової промисловості! Щиро вітаю вас із професійним святом! Сьогодні воно припало на часи випробувань нашої країни і відбувається в складний період воєнної агресії росії проти України. Проте навіть за таких умов завдяки ефективним діям Уряду агропромисловий комплекс України демонструє спроможність забезпечити продовольчу безпеку країни. Харчова промисловість як невід’ємна складова частина агропромислового комплексу відіграє в цьому важливу роль.

10:10:12 16.10.2022

З днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Шановні земляки, захисники України, відважні сини українського народу!  Від імені Полонської міської ради ОТГ, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю учасників АТО та ООС, військовослужбовців ЗСУ та добровольців, воїнів запасу та ветеранів Другої світової війни, усіх жителів Полонської громади з Днем Захисника України!

10:28:35 14.10.2022

З днем вчителя!

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі! Щиро вітаю Вас із професійним  святом – Днем  вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях. Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України.  Завдяки повсякденній та відданій  праці вчителів –  виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашої громади. Саме вчителі передають  своїм учням  знання та досвід, вчать долати життєві труднощі,  допомагати близьким та  цінувати дружбу.

08:10:43 02.10.2022

З Днем ветерана  та Міжнародним днем людей похилого віку!

Шановна громадо! Щиро вітаю вас з теплим і сердечним святом – Днем ветерана  та Міжнародним днем людей похилого віку! Цей день  засвідчує глибоку повагу і шанобливе ставлення до найстарших представників громади. Цей день – символ єдності поколінь, можливості сказати теплі  слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за громадянський внесок у розвиток нашої громади, Батьківщини, за багаторічну  працю, мудрість та життєвий досвід.

08:00:02 01.10.2022

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Шановні працівники бібліотечної системи! Щиро вітаю вас із професійним святом! Бібліотеки завжди були центрами інтелектуального і духовного життя. Саме завдяки бібіотекам збережено досвід багатьох поколін, до наших днів дійшли безцінні відомості про історію людства. Сьогодні інформаційні технології розвиваються стрімко. Проте жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер - друковану книгу. Адже без книг неможливо уявити розвиток науки, культури, освіти. А професійний бібліотекар з легкістю допоможе зорієнтуватися у потужному потоці друкованих видань та знайти достовірні джерела інформації.

09:15:01 30.09.2022

Привітання з Днем працівників освіти, головою Полонської ТГ Францом Скримським

Спасибі вам, учителі, Що йдем сміливо по Землі, Що знаєм все про океани, І чули навіть про лимани… За Трою і за Карфаген, За бензохлоропропілен, За НЕ і НІ, за двічі два, За ваші теплії слова. За всі знання, що дали нам, За це ми Дякуємо Вам!

17:03:40 29.09.2022

Шановні працівники дошкільних закладів!

Сьогодні ваше свято. Свято добра, мудрості та любові. Саме вашими зусиллями твориться майбутнє нашого народу і нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте маленьких громадян України  пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду. І куди б нас не закинула доля, є в житті речі, які не забуваються. Це рідна земля, мамина любов, лагідний погляд виховательки.

09:43:10 27.09.2022

Вітаємо з Днем Всесвітнього туризму!

Шановні працівники туристичної галузі! 27 вересня - Всесвітній день туризму, який заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв'язків між народами різних країн. Це свято сміливих людей, які надають перевагу активному відпочинку, які прагнуть відкриттів та пізнання навколишнього світу, які живуть пошуками пригод і яскравих емоцій. Розвиток туризму – це не лише пізнання нового і цікавого, це і зміцнення економіки  краю.

09:11:39 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь