A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Привітання міського голови з Днем родини

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя… У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина щаслива і здорова.

07:00:22 08.07.2023

З Днем Національної поліції України!

Шановні поліцейські та працівники Національної поліції! Вітаю з професійним святом – Днем Національної поліції України! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України.

08:30:10 04.07.2023

Шановні працівники податкової служби, ветеранів галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня податківця України. Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці. Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві, адже своєю працею, саме ви сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах.

08:14:36 02.07.2023

Шановні полончани!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.    Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

10:06:54 28.06.2023

Вітаємо з Днем державної служби

Щороку 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Працівники державної служби – люди особливої професії, адже вони несуть високу відповідальність за стан справ у суспільстві, добробут та майбутнє свого народу. Ця праця потребує відданості своїй справі та бажання служити людям.

07:00:31 23.06.2023

З Днем Фермера України!

Шановні фермери! Прийміть найщиріші вітання з Днем Фермера України, який в нашій державі відзначають 19 червня! Тернистим був шлях становлення українського фермера. Але Ви вистояли. Фермерський рух народився разом з незалежною Україною і сьогодні є надійним гарантом розвитку аграрного сектору економіки держави.

07:00:40 19.06.2023

Щороку 18 червня дільничні поліції відзначають своє професійне свято – День дільничного інспектора поліції в Україні.

Дана професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих оскільки посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. Зокрема це: захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами тощо. Саме від професійності роботи дільничного інспектора поліції залежить спокій та впевненість жителів громади. Це нелегка робота. У будні й свята, вони першими реагують на людську біду та приїжджають на місце злочину.

07:00:36 18.06.2023

Вітання з днем журналіста.

Шановні журналісти! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста! Сьогодні, як ніколи, важить ваше слово, яке є голосом правди, додає надії і сповнює серця вірою у перемогу Добра та Світла. Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися   про їхній перебіг і створювати об’єктивну картину нашого життя.  Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять Вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою.

08:56:46 06.06.2023

З Днем працівників місцевої промисловості

В першу неділю червня, згідно Указу Президента від 20 серпня 2002 року, наша держава відзначає – День працівників місцевої промисловості. В цей день ми вшановуємо Вас, працівників місцевої промисловості, Вашу працю, адже місцева промисловість робить вагомий внесок, як у регіональний так і в загальнодержавний бюджет.

07:00:44 04.06.2023

З днем захисту дітей!

Дорогі діти! Шановні батьки! Від імені Полонської міської ради ОТГ, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із світлим  святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

08:44:29 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь