A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітання громаді римо-католиків з Великоднем!

 Цієї неділі, 09 квітня, римо-католики святкують день Христового Воскресіння. Тож, шановні християни західного обряду,  прийміть найщиріші вітання з величним християнським святом – Світлого Христового Воскресіння! Нехай радісні Великодні свята принесуть у кожну оселю Боже благословення, мир і злагоду. Кожен з нас вважає це свято символом чистоти помислів, здійснення життєвих надій та сподівань і чекає на нього з нетерпінням. Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, піднесеного настрою та незмінного оптимізму. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи.

06:00:21 09.04.2023

Шановні працівники військових комісаріатів, прийміть найщиріші вітання до вашого професійного свята!

8 квітня 1918 року декретом Ради Народних Комісарів засновані волостні, повітові, губернські та окружні комісаріати з військових справ. Цей день по праву є днем народження військових комісаріатів. З 1993 року значно розширилося коло завдань, які виконували працівники військомату. Сьогодні, в нелегкі для нашої країни часи, на Вас покладена дуже непроста та відповідальна місія – відбір людей, чий святий обов’язок оберігати спокій та мирне небо над головою, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави.

07:00:50 08.04.2023

Шановні Нацгвардійці! Бойові солдати та офіцери! Ветерани!

26 березня наша Держава відзначає національне свято – День Національної гвардії України! Щиро вітаю усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави.

08:00:13 26.03.2023

Шановні працівники Служби Безпеки України, панове офіцери, дорогі ветерани!

     Від себе особисто, від виконавчого комітету Полонської міської ради  та всієї об’єднаної територіальної громади  щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби Безпеки України! З нагоди професійного свята висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

07:00:49 25.03.2023

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування!

Від усієї Полонської громади щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.

08:00:12 19.03.2023

Шановні працівники податкової та митної справи! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Вашу роль у реалізації податкової політики і формуванні бюджетів різних рівнів важко переоцінити. Від вашої невичерпної енергії, наполегливості та професійності значною мірою залежить наповнення державної казни, і як наслідок – виконання важливих соціально-економічних завдань не лише нашої громади, а й усієї України загалом. Успішна діяльність митної служби утверджує національну безпеку, сприяє захисту фінансових та економічних інтересів нашої держави.

07:00:16 18.03.2023

Щиро вітаю вас із Днем мобілізаційного працівника Збройних Сил України!

Без вас відсіч російській збройній агресії у 2014 році була б неможливою. Мобілізаційні працівники самовіддано здійснили заходи першої черги часткової мобілізації, переведення визначеного складу військ  на організацію і штати воєнного часу, постачання необхідних матеріальних засобів та техніки національної економіки. Єдність і відвага Українського народу, підкріплена професійними діями зокрема і мобілізаційних працівників, врятували тоді нашу державність.

08:00:43 17.03.2023

Привітання міського голови з Днем українського добровольця

Вже в шосте ми відзначаємо свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення -  День українського добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Днем українського добровольця визначено 14 березня.

09:31:55 14.03.2023

Шановні землевпорядники!

Щиро вітаю всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника! Розвиток суспільства за всіх часів був пов'язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом багатства громади.

08:00:54 11.03.2023

Сьогодні відзначається 209-ма річниця від дня народження Тараса Шевченка:

Шевченко залишив по собі величезну творчу спадщину й Україна вшановує визначного поета, художника та мислителя. Цього дня, 9 березня, у 1814 році з’явився на світ визначний поет, класик української літератури, мислитель, художник-Тарас Григорович Шевченко. Сьогодні Україна відзначає 209-річчя від дня народження письменника.

13:26:04 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь