A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Привітання Полонського міського голови з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Шановні земляки! Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ.  14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

08:00:33 14.12.2022

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

Напередодні професійного свята прийміть щирі вітання. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний та культурний розвиток громади, добробут і комфортні умови проживання мешканців громади.

09:12:24 07.12.2022

Розірви коло насильства

Яким буває насильство? Це не лише удари та синці, але й приниження, позбавлення найнеобхіднішого, контроль, шантаж тощо. Зараз пояснимо, які види насильства та як їх розрізнити. Фізичне насильство — нанесення побоїв та інших тілесних ушкоджень, порушення фізичного чи психічного здоров’я. Сюди входять не лише побої, але й, наприклад, позбавлення їжі та відпочинку, примус до вживання наркотиків та алкоголю.

11:57:42 06.12.2022

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Сердечно вітаю Вас з Днем Зброних Сил України. Нині Україна пишаєтсья своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога. Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі й Полончан - істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах, допомагаючи армії як волонтери.

09:52:20 06.12.2022

Вітаємо з Днем Волонтера!

Шановні волонтери! Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду.

08:27:07 05.12.2022

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з  визначальних рис цивілізованості кожної держави.

08:00:48 03.12.2022

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку! Завдяки Вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою.

08:38:04 01.12.2022

З Днем гідності та свободи!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – День доленосний для нашої країни.  У цей день ми віддаєм шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять про Небесну Сотню та тисячі загиблих воїнів   в зоні антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході України, заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

08:49:31 21.11.2022

Шановні аграрії ! Дорогі трудівники сільського господарства!

20 листопада Україна відзначатиме професійне свято трударів землі - День працівників сільського господарства! Від імені виконавчого комітету Полонської  міської ради ОТГ вітаємо усіх хліборобів, працівників агропромислового комплексу з вашим  професійним святом –  Днем працівників сільського господарства!

07:00:16 20.11.2022

Вітаємо зі Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

9 листопада працівники культури та аматори народного мистецтва відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Від імені Полонської міської ради ОТГ та виконавчого комітету сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

16:30:41 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь