A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

З днем Української Державності

Шановні жителі Полонської громади!  Цього року 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності. Понад тисячу років формувалися досвід українців, наша культура, самобутність, український характер. Ця пам'ятна дата покликана звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення.    Не випадково Указом Президента від 24 серпня 2021 року обрано саме цю дату, адже в Україні відзначають також День хрещення Київської Русі – України, яке встановило історичний зв'язок українських земель із Європою.                     Берегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – наразі це найважливіше національне завдання, яке ми разом виконаємо.                   Бажаємо мирного неба, стійкості та гарних думок!

09:48:19 28.07.2022

З днем миротворця.

Шановні миротворці! Прийміть щирі вітання з нагоди міжнародного Дня українських миротворців. Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах нашої планети. Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН.        Висловлюю подяку українським миротворцям за те, що ризикуєте життям заради забезпечення миру у найбільш небезпечних місцях нашої планети! Бажаю Вам міцного здоров’я, успішного виконання миротворчих місій і щасливого повернення до власних домівок.

08:30:01 15.07.2022

З днем Рибалки!

Щиро вітаю рибалок-любителів і професіоналів зі святом – Днем рибалки! Професійне свято День рибалки спочатку відзначали лише люди, професія яких була пов’язана з рибною промисловістю. Але оскільки рибалка − улюблене заняття досить великої частини чоловічого населення та нерідко і жінок, це свято має в нашій спільноті неабияку популярність.

08:00:13 10.07.2022

Привітання міського голови з Днем родини

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя… У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина щаслива і здорова. День родини є відносно новим, проте, важливим й актуальним святом, тому що родина – найсвятіше, найцінніше, що є в житті кожної людини.

14:12:20 08.07.2022

З днем національної поліції України!

Шановні поліцейські та працівники Національної поліції! Вітаю з професійним святом – Днем Національної поліції України! Важливість роботи поліцейського важко переоцінити. А в умовах сьогодення роль правоохоронців надзвичайно потрібна, бо власне і ви є гарантами нашої безпеки, оскільки ваша робота покликана на захист прав і свобод громадян. Бажаю відваги і стійкості духу у нелегкій праці, міцного здоров'я вам і вашим рідним, снаги та витримки, любові та достатку кожному. І всім - мирного неба!

13:56:42 04.07.2022

Вітаємо з ювілеєм!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                                         Кучерука Василя Степановича з ювілеєм! Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину щиросердечно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:00:43 03.07.2022

Шановні працівники податкової служби, ветеранів галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника державної податкової служби України! Своєю повсякденною працею ви сприяєте наповненню бюджетів усіх рівнів та виконанню соціальних програм. Вірю, що ваш високий професіоналізм і відданість службовому обов’язку й надалі сприятимуть зміцненню партнерських відносин з платниками податків.

08:00:32 02.07.2022

З днем Конституції України!

Шановні Полончани! У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

14:08:44 28.06.2022

Шановні фермери!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Фермера України, який в нашій державі відзначають 19 червня! Тернистим був шлях становлення українського фермера. Але Ви вистояли. Фермерський рух народився разом з незалежною Україною і сьогодні є надійним гарантом розвитку аграрного сектору економіки держави.

08:10:50 19.06.2022

Шановні працівники медичної галузі міста!

Сердечно вітаю Вас  з професійним святом – Днем медичного працівника! У всі часи професія медика була однією з найважливіших та поважних. Немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини, саме на людей в білих халатах покладається велика відповідальність за це безцінне надбання. Терапевти та медичні сестри, хірурги та фармацевти, фельдшери та працівники швидкої допомоги – всіх вас об’єднує головне – служіння найвищій цінності людини – здоров’ю.

08:00:40 19.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь