A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаємо всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України! За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Полонська ОТГ, і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

07:00:06 09.09.2023

Шановні освітяни, любі наші школярі та студенти !

Щиро вітаю усіх полончан: педагогів, батьків, школярів, студентів  із Днем знань та початком навчального року! У цей день розпочинається дорога у майбутнє кожної людини, старт новим справам та планам, підкорення нових вершин у світі знань. Особливим і важливим цей день є для першокласників, які вперше ступають на цікаву, незвідану та захоплюючу стежину країни Знань.

07:00:43 01.09.2023

Шановні жителі Полонської громади та гості міста!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Вже більше як три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави. Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

08:40:08 23.08.2023

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Ви – творці прекрасного майбутнього нашої країни. Завдяки будівельникам отримують нове життя архітектурні шедеври, кращими і ошатнішими стають вулиці, парки відпочинку, дитячі майданчики, автошляхи.

07:01:41 13.08.2023

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну з найстародавніх і шанованих професій, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки об’єднаної територіальної громади  і країни в цілому. У ваших руках – складна і відповідальна справа.

07:00:18 13.08.2023

Дорога молодь Полонщини!

Прийміть найщиріші вітання із Днем молоді – святом оптимізму, енергії та світлих надій. Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов`язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.  Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.

17:00:14 11.08.2023

З Днем медичного працівника!

          Шановні працівники медичної галузі міста! Сердечно вітаю Вас  з професійним святом – Днем медичного працівника! У всі часи професія медика була однією з найважливіших та поважних. Немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини, саме на людей в білих халатах покладається велика відповідальність за це безцінне надбання.

07:00:58 27.07.2023

З Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Шановні працівники металургійної та гірничодобувної промисловості, прийміть поздоровлення та вдячні слова за самовіддану та важку працю, яка впродовж багатьох років зміцнює промислову потужність громади.

07:20:54 16.07.2023

Шановні бухгалтери!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Це професія найбільш точних і прагматичних людей в цьому світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу міську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки Полонської об’єднаної територіальної громади та держави загалом. Впевнений, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої  Полонської ОТГ.

07:00:50 16.07.2023

Шановні миротворці!

Прийміть щирі вітання з нагоди міжнародного Дня українських миротворців. Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах нашої планети. Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН. Висловлюю подяку українським миротворцям за те, що ризикуєте життям заради забезпечення миру у найбільш небезпечних місцях нашої планети! Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, успішного виконання миротворчих місій і щасливого повернення до власних домівок.

07:00:54 15.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь