A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з 8 Березня!

Шановні жінки! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою - берегинею роду людського! Ви ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки. Ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, даруєте їм спокій і щастя, не забуваєте ділитися своїм душевним теплом, підтримуєте добрим словом, надихаєте на подвиги і творчість.

11:00:24 08.03.2023

З днем Соборності України!

Український народ 22 січня щорічно відзначає  День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

08:00:26 22.01.2023

ПРИВІТАННЯ ПОЛОНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Шановні полончани! Прийміть найщиріші вітання з Новим  роком та Різдвом Христовим! Рік, що завершується, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, збагатив нас новим досвідом, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку громади, поліпшення життя кожного з нас. Нехай Новий 2023 рік буде  плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги. Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, роком в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

08:00:17 31.12.2022

Щиро вітаємо із католицьким Різдвом Христовим!

Дорогі полончани! Щиро вітаємо із католицьким Різдвом Христовим! Щоразу віруючі-католики мають радісну нагоду першими спостерігати на вечірньому небі спалах яскравої зірки, яка віщує гарні зміни. Тепло цього великого свята однаково зігріває усіх християн нашої громади, незалежно від віросповідання та національної приналежності. За святковою вечерею із родинами, старими друзями і добрими сусідами ми ділимося спогадами про радощі і прикрощі, будуємо нові плани, плекаємо світлі мрії та надії.

08:00:10 25.12.2022

24 грудня ‒ День працівників архівних установ України

Шановні працівники архівних установ! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом. Ви, працівники архівних установ,  виконуєте  важливу місію – бережете історичну пам’ять, збираєте та документуєте факти сьогодення, потрібні, перш за все, нащадкам. Завдяки  щоденній наполегливій праці теперішнє та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутись до сторінок нашої спільної історії.

07:00:33 24.12.2022

З днем Енергетика!

Шановні енергетики! Щиро вітаю вас з професійним святом! Тяжко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, в’язку та соціальної сфери та комфорт в оселях  жителів громади. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

08:19:07 22.12.2022

Міграційна служба Хмельницької області доєдналась до привітань з нагоди світлого свята, на яке чекає безліч дітей – День святого Миколая

У цей день здійснюються усі найзаповітніші мрії та побажання, діти отримують щирі емоції радості та прекрасні подарунки. Працівники Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області привітали маленьких українців з багатодітної родини зі святом та передали їм солодкі гостинці від Святого Миколая. Крім оформлення біометричних документів, діти отримали привітання та насолодились чудовою атмосферою свята.

16:41:24 19.12.2022

18 грудня – День працівників органів реєстрації актів цивільного стану

18 грудня – День працівників органів реєстрації актів цивільного стану Шановні працівники органів реєстрації актів цивільного стану! Емоційні та важливі події життя українців так чи інакше пов’язані з РАЦСом: працівники відділів не тільки юристи, а й психологи, котрі мають і вислухати, і поспівчувати, і допомогти.

08:00:11 18.12.2022

З днем працівників державної виконавчої служби

Шановні працівники державної виконавчої служби! Нелегку професію обрала для Вас доля, визначивши велику спільну мету – зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів.

08:00:46 17.12.2022

День працівників суду України!

Шановні судді та працівники суду! Прийміть щирі вітання з професійним святом! Почесна і нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі і наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

13:29:21 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь