A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги

Дата: 12.05.2020 13:58
Кількість переглядів: 804

Десятки мільйонів смертей та скалічених доль – такою найстрашнішою ціною в історії людства  відновився мир у 1945-му році.

9 травня Полонська громада, як і вся Україна, вшановує пам'ять загиблих, та дякує тим ветеранам, які ще залишились живими до наших днів.  На жаль, все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. В нашій громаді  їх  лише  п’ятнадцятеро.

         З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь. 

         З привітаннями до ветеранів війни - учасників бойових дій, тих, хто  врятував світ від нацизму і виборов мир, завітали міський голова Франц Скримський, голова Полонської райдержадміністрації Анатолій Мороз,  голова районної ради організації ветеранів у Полонському районі Валентин Жухевич.  Безпосереднім учасникам бойових дій були вручені пам’ятні медалі Знак народної пошани «За бойові заслуги. 75 років Перемоги над нацизмом» та продуктові набори.

         Ветеранів турбують фронтові рани, та й вік у більшості з них вельми поважний, тому головними серед побажань гостей  були побажання міцного здоров'я, бадьорості та заслуженої поваги від оточуючих.

         Попри хвороби і вік, пережиті важкі випробування у роки військової юності і післявоєнної відбудови, ветерани не втратили оптимізму. Вічно молоді душею переможці дякували за увагу і турботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь