Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня.

Дата: 24.06.2020 15:01
Кількість переглядів: 1341

З нагоди відзначення Дня державної служби міський голова Франц Скримський, перший заступник міського голови Олег Кулінський та керуючий справами( секретар) виконкому Олександр Коблай, з дотриманням карантинних правил,  привітали працівників державних установ.
        Перший заступник міського голови Олег Кулінський за дорученням міського голови  привітав колектив Полонської райдержадміністрації з професійним святом. В своєму виступі Олег Кулінський подякував державним службовцям  за те, що чесно і праведно служили і служите людям. Адже тільки ті, хто по-справжньому любить людей може працювати в державній службі та отримувати задоволення від своєї роботи.  В своєму виступі він побажав впевненості у завтрашньому дні,  щоб все складалось як мрієте і плануєте, щоб наша Україна розбудувалась а ви завжди отримувати задоволення від своєї роботи.

     За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби та з нагоди професійного свята, перший заступник міського голови вручив  грамоту  міського голови:

Шевчуку Олександру Макаровичу – головному спеціалісту з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами Полонської райдержадміністрації; Фото без опису

Іщук Раїсі Сергіївні – головному спеціалісту з питань оплати праці відділу юридичного та фінансово-господарського забезпечення Полонської райдержадміністрації.

       Міський голова Франц Скримський привітав працівників управління Державної  казначейської служби у Полонському районі Хмельницької області від мешканців Полонської міської об’єднаної територіальної громади, висловив слова вдячності і пошани. Подякував за професіоналізм та побажав міцного здоров’я, поваги від людей, здійснення заповітних мрій, оптимізму й нових досягнень. Грамотою міського голови нагородили головного спеціаліста відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів управлінням Державної казначейської служби у Полонському районі Хмельницької області Листопадського Андрія Миколайовича.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних