A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні полончани!

Шановні полончани!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.    Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

10:06 28.06.2023

«ЗБЕРЕЖЕМО ВРОЖАЙ ВІД ВОГНЮ»

«ЗБЕРЕЖЕМО ВРОЖАЙ ВІД ВОГНЮ»

Літо у розпалі. Для багатьох - це найкраща пора відпусток, канікул, відпочинку, розваг на природі, водоймах та ін. А для хліборобів Хмельниччини - це найбільш відповідальна та гаряча пора року. Саме нині в тяжких погодних умовах вони борються за кожний гектар урожаю. Недарма, ще з давнини казали, що день у цей період рік годує. Адже хліб – це головне наше багатство. Жнива уже повним ходом ідуть в усіх районах краю. За прогнозами фахівців агропромислового комплексу, цього року очікується гарний урожай зернових. 

09:16 28.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Планові вибухові роботи на Полонському щебеневому кар'єрі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Планові вибухові роботи на Полонському щебеневому кар'єрі

До уваги мешканців громади! 29 червня 2023 року з 10.00 до 18.00 год. на Полонському щебеневому кар'єрі проводитимуться планові вибухові роботи. Шановні мешканці! Нагадуємо Вам про небезпеку перебування у вибухонебезпечній зоні.

09:10 28.06.2023

Оголошення

Оголошення

01 липня відбудеться ІІ ветерансько-молодіжна Спартакіада серед команд сусідніх територіальних громад «За здоровий спосіб життя» за участі спортсменів Баранівської, Полонської, Понінківської, Миропільської, Грицівської, Любарської територіальних громад. Програма заходу: 10 30 год – урочисте відкриття Спартакіади на мультифункціональному майданчику з штучним покриттям (м.Полонне вул.Л.Українки, 113).

16:48 27.06.2023

Проведено чергове засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї то протидії торгівлі людьми

Проведено чергове засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї то протидії торгівлі людьми

27 червня 2023 року під керівництвом заступника міського голови Тетяни Шамрай в приміщенні Полонської міської ради ТГ відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї то протидії торгівлі людьми..

16:24 27.06.2023

ПІЛЬГИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ БАГАТОДІТНИМ СІМ’ЯМ

ПІЛЬГИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ БАГАТОДІТНИМ СІМ’ЯМ

Багатодітні сім’ї мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг (стаття 13 Закону України “Про охорону дитинства”). На які послуги надаються пільги  Родинам, які виховують трьох і більше дітей, надається 50-відсоткова знижка: 

14:57 27.06.2023

Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області

Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області

Відповідно до Закону України "Про правоввий режим воєнного стану", статей 6, 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", указів Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022 "Про введення воєнного станув Україні", від 24.02.2022 року № 68/2022 "Про утворення військових адміністрацій", протоколу засідання ради оборони Хмельницької області від 19.06.2023 року №14. 

17:10 26.06.2023

О Б Е Р Е Ж Н О  -   С К А З ! ! !

О Б Е Р Е Ж Н О - С К А З ! ! !

Сказ – гостра заразна і небезпечна для життя людини хвороба, яка передається через укуси та обслинення хворими тваринами і закінчується смертю. Щорічно від сказу у світі гинуть десятки тисяч людей та мільйони тварин, і Україна, на жаль, не є виключенням. На сказ хворіють всі теплокровні тварини, але найбільш чутливі лисиці, щури, собаки, коти, велика рогата худоба та інші. При  сказі в населених пунктах основне джерело хвороби – безпритульні собаки та бездомні коти.   

14:39 26.06.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання про присвоєння Полонському ліцею №2 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, Олександра Боброва

10:58 26.06.2023

До уваги ВПО Полонської громади! 3 липня БФ "Право на Захист" здійснюватиме прийом заявок на грошову допомогу від УВКБ ООН 

До уваги ВПО Полонської громади! 3 липня БФ "Право на Захист" здійснюватиме прийом заявок на грошову допомогу від УВКБ ООН 

УВАГА!!! Публікуємо інформацію про виїзд мобільної групи 3 липня БФ "Право на Захист" здійснюватиме прийом заявок на грошову допомогу від УВКБ ООН  м. Полонне, вул. Л. Українки 114 (приміщення міської ради)   Працюємо з 11:00 до 15:30.   УВАГА! Подати заявку на грошову допомогу від УВКБ ООН можуть родини, що: 

15:46 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь