A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про оприлюднення регуляторного акта

Оголошення про оприлюднення регуляторного акта

Полонська дитяча художня школа повідомляє про проведення оприлюднення проекту регуляторного акту: «Про затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в Полонській дитячій художній школі та погодження щомісячного розміру плати за навчання з 1 вересня 2023 року»

14:44 23.06.2023

Подяка для Хмельницького обласного благодійного фонду  «Подільська перлина»  за надану допомогу

Подяка для Хмельницького обласного благодійного фонду  «Подільська перлина»  за надану допомогу

Допомога для внутрішньо переміщених осіб від Хмельницького обласного благодійного фонду  «Подільська перлина»  Виконавчий комітет Полонської міської ради територіальної громади висловлює вдячність для Хмельницького обласного благодійного фонду  «Подільська перлина»  за надану допомогу, а саме: ліжка в комплекті з постільною білизною, матрацами та подушками для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Полонської громади.

13:33 23.06.2023

Вітаємо з Днем державної служби

Вітаємо з Днем державної служби

Щороку 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Працівники державної служби – люди особливої професії, адже вони несуть високу відповідальність за стан справ у суспільстві, добробут та майбутнє свого народу. Ця праця потребує відданості своїй справі та бажання служити людям.

07:00 23.06.2023

Звернення міського голови з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Звернення міського голови з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Шановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці територіальної громади! 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день розпочалася німецько-радянська війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат.

10:10 22.06.2023

Щодо розміщення зовнішньої реклами в містах України

Щодо розміщення зовнішньої реклами в містах України

Законодавче підґрунтя розміщення зовнішньої реклами в містах України ґрунтується на кількох нормативно-правових актах. Основні з них включають: 1. Закон України "Про рекламу" від 3 липня 1996 року № 2702-XII, який регулює питання розміщення реклами загалом. Цей закон містить загальні положення щодо зовнішньої реклами, включаючи вимоги до її розміщення, заборони на розміщення в певних місцях, вимоги до розмірів та форматів рекламних конструкцій, а також правила щодо контролю та накладення штрафів за порушення вимог закону.

16:30 21.06.2023

До уваги мешканців сіл Кустівці, Москалівка, Білецьке, Воробіївка та с.Храбузна

До уваги мешканців сіл Кустівці, Москалівка, Білецьке, Воробіївка та с.Храбузна

В зв'язку з ремонтними роботами на лініях електропередачі у населених пунктах Кустівці, Москалівка, Білецьке, Воробіївка та с.Храбузна у четвер та п'ятницю (22 червня та 23 червня) з 09.00 год по 17.00 год. буде відсутнє електропостачання.

15:38 21.06.2023

На Хмельниччині розпочалися командно-штабні навчання

На Хмельниччині розпочалися командно-штабні навчання

З 20 по 22 червня під керівництвом ДСНС України проводиться командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту Хмельницької області щодо готовності до виконання завдань за призначенням. Відповідно до плану навчань, вчора під керівництвом першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ і НС. В онлайн-режимі до тренувань приєднались представники ДСНС України, начальники РВА та керівники територіальних громад.

14:19 21.06.2023

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств!!!

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств!!!

З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів та сільгоспугідь. Основними причинами виникнення пожеж в агропромисловому комплексі є сукупність погодних факторів, недотримання правил пожежної безпеки та планів дій щодо пожежного захисту лісів та сільгоспугідь в літній пожежонебезпечний період.

09:47 21.06.2023

ЛЕПТОСПІРОЗ

ЛЕПТОСПІРОЗ

ЛЕПТОСПІРОЗ залишається однією з найбільш розповсюджених особливо небезпечних природно-вогнищевих, зоонозних інфекційних хвороб у світі та в Україні. Ця хвороба в перебігу дає багато ускладнень; летальність від неї досягає високих цифр (від 8 до 40% і вище). Це завдає значних економічних втрат як для системи охороні здоров’я, так і в цілому для країни.

16:48 20.06.2023

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

З початку року майже 2 тисячі роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту, сільського господарства та переробної промисловості. Станом на 20 червня до ТОП-10 вакансій увійшли:

13:23 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь