A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!

          Шановні працівники медичної галузі міста! Сердечно вітаю Вас  з професійним святом – Днем медичного працівника! У всі часи професія медика була однією з найважливіших та поважних. Немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини, саме на людей в білих халатах покладається велика відповідальність за це безцінне надбання.

07:00 27.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ  про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

10:12 25.07.2023

Послуги, які можуть отримати особи з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку при зверненні до державної служби зайнятості:

Послуги, які можуть отримати особи з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку при зверненні до державної служби зайнятості:

інформаційні та консультаційні послуги пов′язані із зайнятістю; індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги; профдіагностичні консультації та психологічну підтримку; участь у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями; професійна підготовка або перепідготовка, підвищення кваліфікації з урахуванням потреб підприємств, організацій та установ регіону; пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до суспільно корисних, громадських або інших робіт тимчасового характеру; інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота»; отримання ваучера на перепідготовку за робітничою професією; підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю; підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти); спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями за відсутності підходящої роботи на момент звернення до служби зайнятості. Сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю здійснюється з урахуванням висновків до акта огляду медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації (за наявності), в якій зазначається перелік професій  та придатність особи до відповідної професії, (в повному обсязі, з обмеженням обсягу виконуваних робіт та визначення тривалості дня).

08:51 25.07.2023

На Хмельниччині відбулися тактико-спеціальні навчання щодо дій у разі виникнення радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС

На Хмельниччині відбулися тактико-спеціальні навчання щодо дій у разі виникнення радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС

На території Хмельницької області, 20 липня, відбулися регіональні тактико-спеціальні навчання з органами управління та силами цивільного захисту області щодо дій у разі виникнення радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС.

14:58 22.07.2023

Наказ №191 "Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області"

Наказ №191 "Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області"

Відповідно до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, указів Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022 “Про введення воєн­ного стану в Україні”, від 24.02.2022 року № 68/2022 “Про утворення військових адміністрацій”, на підставі розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 17.03.2023 № 14/2023-р/к “Про припинення повноважень голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергієм Гамалієм”, протоколу засідання ради оборони Хмельницької області, від 17 липня 2023 року № 17

14:16 21.07.2023

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають  в Полонській громаді!

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Полонській громаді!

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО. Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. При цьому, це – одна з найбільших за розміром фінансування з державного бюджету програм. На поточний рік на неї передбачено в держбюджеті 57 млрд грн. Наразі відбувається фінансування виплат для понад 2,6 млн осіб.

13:31 21.07.2023

Хмельниччина долучилася до проекту “єВідновлення”

Хмельниччина долучилася до проекту “єВідновлення”

Від початку повномасштабного вторгнення Україна понесла колосальні збитки, зокрема у кожній області налічуються об’єкти, які були пошкоджені або знищені російським злочинним командуванням. У відповідь на це, наша держава передбачила для власників такого майна проект “єВідновлення”, який націлений на компенсацію витрат, допомогу у відбудові та реставрації житла, яке постраждало від воєнних дій.

17:13 20.07.2023

РОЗМІР ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ПЕНСІОНЕРА

РОЗМІР ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ПЕНСІОНЕРА

Особам, які здійснили поховання пенсіонера, виплачується допомога на поховання. Розмір допомоги на поховання залежить від закону, відповідно до якого було призначено пенсію померлому. 

16:05 20.07.2023

В області триває робота над створенням мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства

В області триває робота над створенням мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства

Сьогодні в обласній військовій адміністрації відбулося засідання регіональної комісії з питань схвалення пропозицій щодо напрямків спрямування та розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Провів засідання заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв. 

11:52 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь