A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги ВПО!

До уваги ВПО!

Шановні внутрішнього переміщені особи! 04 та 05 липня 2023 р. БФ Рокада збирає списки та після цього має намір надати гуманітарну допомогу для вразливих категорій ВПО: - Особи з інвалідністю 1-2 група; - Самотня матір, батько, опікун; - Багатодітна сім'я; - Самотня особа похилого віку 60+; - Вагітна жінка; - Прийомна сім'я; - ВПО у важкому психологічному стані; - Жінка - ВПО, чоловік якої служить в ЗСУ; - ВПО нещодавно евакуйовані.

15:59 03.07.2023

Допомога для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Право на захист»

Допомога для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Право на захист»

Виконавчий комітет Полонської міської ради територіальної громади висловлює вдячність для БФ «Право на захист» за реєстрацію з надання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Полонської громади.

14:10 03.07.2023

Шановні працівники податкової служби, ветеранів галузі!

Шановні працівники податкової служби, ветеранів галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня податківця України. Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці. Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві, адже своєю працею, саме ви сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах.

08:14 02.07.2023

Допомога для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Карітас»

Допомога для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Карітас»

Виконавчий комітет Полонської міської ради територіальної громади висловлює вдячність для БФ «Карітас» за реєстрацію з надання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Полонської громади.

15:42 30.06.2023

Сальмонельоз - небезпечне інфекційне захворювання

Сальмонельоз - небезпечне інфекційне захворювання

Сальмонельоз – гостре інфекційне захворювання, збудником якого є патогенні мікроорганізми — сальмонели. Відомо більше 2200 типів сальмонел, із яких близько 100 – патогенні для людини.                                                       

13:21 30.06.2023

Графік проведення вакцинації собак та котів проти сказу в населених пунктах, які належать до Полонської ОТГ у 2023р.

Графік проведення вакцинації собак та котів проти сказу в населених пунктах, які належать до Полонської ОТГ у 2023р.

Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком енцефаліту зі стрімким пошкодженням функції центральної нервової системи і завжди закінчується летально. За даними Всесвітньої організації здоров’я (ВООЗ) сказ входить в першу п'ятірку основних небезпечних зоонозів, що завдають найбільших соціальних і економічних збитків. Щорічно від сказу в світі гинуть десятки тисяч людей, захворювання реєструється на території 110 країн світу. За оцінками ВООЗ, сказ входить до п'ятірки найбільш небезпечних зооантропонозів.

11:50 30.06.2023

Державотворець повертається: Молодь запрошують на Всеукраїнський форум

Державотворець повертається: Молодь запрошують на Всеукраїнський форум

Державотворець повертається. Це твоя можливість долучитись до розбудови нашої держави разом з активною та ціннісною молоддю! Програма «Державотворець» з 2018 року вже успішно змінила життя сотень молодих людей з різних куточків України - і ми запрошуємо тебе на Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець: Молодь на варті змін». Коли? 22 липня 2023 року

11:39 29.06.2023

Шановні полончани!

Шановні полончани!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.    Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

10:06 28.06.2023

«ЗБЕРЕЖЕМО ВРОЖАЙ ВІД ВОГНЮ»

«ЗБЕРЕЖЕМО ВРОЖАЙ ВІД ВОГНЮ»

Літо у розпалі. Для багатьох - це найкраща пора відпусток, канікул, відпочинку, розваг на природі, водоймах та ін. А для хліборобів Хмельниччини - це найбільш відповідальна та гаряча пора року. Саме нині в тяжких погодних умовах вони борються за кожний гектар урожаю. Недарма, ще з давнини казали, що день у цей період рік годує. Адже хліб – це головне наше багатство. Жнива уже повним ходом ідуть в усіх районах краю. За прогнозами фахівців агропромислового комплексу, цього року очікується гарний урожай зернових. 

09:16 28.06.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Планові вибухові роботи на Полонському щебеневому кар'єрі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Планові вибухові роботи на Полонському щебеневому кар'єрі

До уваги мешканців громади! 29 червня 2023 року з 10.00 до 18.00 год. на Полонському щебеневому кар'єрі проводитимуться планові вибухові роботи. Шановні мешканці! Нагадуємо Вам про небезпеку перебування у вибухонебезпечній зоні.

09:10 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь