A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні бухгалтери!

Шановні бухгалтери!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Це професія найбільш точних і прагматичних людей в цьому світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу міську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки Полонської об’єднаної територіальної громади та держави загалом. Впевнений, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої  Полонської ОТГ.

07:00 16.07.2023

Шановні миротворці!

Шановні миротворці!

Прийміть щирі вітання з нагоди міжнародного Дня українських миротворців. Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах нашої планети. Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН. Висловлюю подяку українським миротворцям за те, що ризикуєте життям заради забезпечення миру у найбільш небезпечних місцях нашої планети! Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, успішного виконання миротворчих місій і щасливого повернення до власних домівок.

07:00 15.07.2023

До відома внутрішньо переміщених осіб, які  постраждали внаслідок  підриву Російською Федерацією греблі Каховської  гідроелектростанції та проживають на території Полонської територіальної громади

До відома внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції та проживають на території Полонської територіальної громади

Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 року №691, якою внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2023 №626, згідно з якими:

15:05 14.07.2023

Як вберегтись від ризиків нелегальної трудової міграції

Як вберегтись від ризиків нелегальної трудової міграції

Торгівля людьми в Україні на сьогодні є досить болючою проблемою і вона розвивається надзвичайно стрімкими темпами. Воєнні дії, які відбуваються на території нашої держави підвищують вразливість українців  до потрапляння в ситуації торгівлі людьми. За даними Управління Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців, з лютого 2022 року близько 10 мільйонів осіб вимушено виїхали за кордон. Ризики стати жертвою експлуатації за кордоном зростають. Наші співгромадяни, рятуючи своє життя, подекуди виїжджали без відповідно оформлених документів, а після прибуття в іншу країну не були достатнім чином обізнані про необхідність постановки на консульський облік. Така ситуація виступає передумовою до потрапляння в ситуації торгівлі людьми під час працевлаштування.

16:55 13.07.2023

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код Нації»

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код Нації»

Головною метою конкурсу є підтримка та сприяння розширенню діяльності представників культурної сфери, зокрема освітян, молоді та інших членів нашого суспільства. Також важливою ціллю Конкурсу є збір коштів з подальшою підтримкою Збройних Сил України. Конкурс відбуватиметься з 10 липня по 30 вересня 2023 року та має такі етапи: Подача заявок конкурсантами 10 липня – 30 липня

16:38 13.07.2023

ПРАВО ПЕНСІОНЕРА НА ПІЛЬГУ З ОПЛАТИ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВИЗНАЧАЄ  КОЛИШНЄ МІСЦЕ РОБОТИ ТА МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ

ПРАВО ПЕНСІОНЕРА НА ПІЛЬГУ З ОПЛАТИ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВИЗНАЧАЄ КОЛИШНЄ МІСЦЕ РОБОТИ ТА МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ

Право на пільгу в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мають пенсіонери, які працювали за певними спеціальностями та проживають у сільській місцевості. Хто має право? Користуватись пільгою, в межах встановлених норм, мають право колишні:

15:11 13.07.2023

Профорієнтація онлайн – час нових кар’єрних рішень!

Профорієнтація онлайн – час нових кар’єрних рішень!

Служба зайнятості запускає нову безкоштовну послугу – відтепер кожен бажаючий може скористатися цифровим сервісом Державної служби зайнятості – онлайн-тестуванням «Моя професія». Обираєте майбутню професію? Не подобається робота? Втомилися і не має бажання працювати? Маєте хобі, але не знаєте як на ньому заробляти? Закінчили школу і не знаєте що робити далі? Бажаєте розвиватися? Тоді ці тести саме для вас!

11:50 13.07.2023

Уперше за час незалежності ми сформували фундамент безпеки для України на шляху до НАТО – звернення Президента Володимира Зеленського

Уперше за час незалежності ми сформували фундамент безпеки для України на шляху до НАТО – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Повертаємося додому із хорошим результатом для нашої держави, дуже важливо – для наших воїнів. Хороше посилення зброєю. Це й ППО, і ракети, і бронетехніка, і артилерія. Дуже важливо: уперше за час незалежності ми сформували фундамент безпеки для України на шляху до НАТО. Це конкретні гарантії безпеки, які підтверджують топ-7 демократій світу. Ніколи раніше в нас не було такої безпекової основи, і це рівень «Великої сімки». На цьому фундаменті збудуємо нову, юридично обов’язкову архітектуру двосторонніх безпекових договорів із найсильнішими.

11:49 13.07.2023

Правець: що це за хвороба і як від неї захиститися

Правець: що це за хвороба і як від неї захиститися

Правець - гостре інфекційне захворювання, що передається при контакті зі спорами бактерій Clostridium tetani, які живуть у грунті, а також у кишковому тракті тварин, не завдаючи їм ніякої шкоди і спокійно потрапляючи в грунт. Збудник надзвичайно стійкий в зовнішньому середовищі. Під час війни ризик травмування зростає в рази, а відсутність умов для нормальної гігієни і обробки ран є ідеальними умовами для зараження. Поранення отримати досить легко, а ось обробити рану можливо не завжди.

15:06 11.07.2023

Мінцифра розпочинає дослідження рівня цифровізації в громадах України

Мінцифра розпочинає дослідження рівня цифровізації в громадах України

Мінцифра спільно з Фондом Східна Європа та Делойт запускає Індекс цифрової трансформації громад України. Це допоможе визначити рівень цифрових послуг і стан діджитал-інфраструктури в територіальних громадах України, а також дозволить виокремити пріоритетні напрями цифрового розвитку й системного впровадження інструментів е-урядування, е-комерції тощо.

13:51 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь