A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

Полонська міська рада повідомляє, що чергове засідання виконавчого комітету Полонської міської ради перененоситься на 29 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради. Орієнтовний перелік питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету розміщено на сайті. - Перейти.

12:00 25.04.2024

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори».

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори».

Відбулася презентація 20-го тому альманаху «Медобори». Сьогодні Центральна бібліотека Полонської МР ТГ організувала творчу зустріч, на якій були презентовані поезії полончан вміщені на сторінках збірки: Володимира Комісарука, Тамари Дрегало, Людмили Кліманової, Світлани Дупелич, Зінаїди Олексенко та Романа Пелеха. Про любов до рідної землі, честь і гідність людини, пекучий біль за воєнне лихоліття розмірковують поети на сторінках альманаху «Медобори-20».

15:18 24.04.2024

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

24 квітня 2024 року проведено  засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Полонської міської ради  під головуванням  заступника міського голови  Шамрай Тетяни Іванівни, на якому було розглянуто 11 питань, а саме:

14:32 24.04.2024

ЯК АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА РОЗВИТОК РАКУ

ЯК АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА РОЗВИТОК РАКУ

В Україні захворювання на рак входять до 5 основних причин смерті людей та є другою причиною смертності після серцево-судинних захворювань. За даними 2022 року, в Україні зареєстрували понад 93 тисячі нових випадків злоякісних новоутворень; протягом року від раку померли 39 тисяч людей. У 30–50% випадків захворюванню на рак можна було запобігти, скоригувавши свою поведінку та віддавши перевагу здоровому способу життя.

11:18 24.04.2024

СТРЕС І АЛКОГОЛЬ — ШКІДЛИВЕ ПОЄДНАННЯ

СТРЕС І АЛКОГОЛЬ — ШКІДЛИВЕ ПОЄДНАННЯ

Чи вживаєте алкоголь для заспокоєння нервів або зняття стресу? Чи виникають думки про алкоголь, коли маєте певні неприємності або ж погано почуваєтеся? Алкоголь справді поширений спосіб, у який люди намагаються заспокоїтися, тобто змінити свою реакцію на стрес. Тільки далеко не всі в цьому зізнаються відкрито, ще й самим собі. Якщо ви ствердно відповіли бодай на одне із запитань на початку, вам є про що замислитися. Насправді це частина опитувальника для діагностики розладу зловживання алкоголем.

11:16 24.04.2024

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Комунальне підприємство  «БТІ» повідомляє про намір зміни  вартості 1-ї норми часу на роботи та послуги, що виконуються Комунальним підприємством Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади « Бюро технічної інвентаризації». Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету становить 207,98 грн. Плановані витрати за елементами, прибуток, податок на додану вартість додаються:

10:08 24.04.2024

ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє

ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє

 ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що з 01 січня 2014 року використовується національний класифікатор України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010», затверджений наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 11.10.2010 № 457 зі змінами та доповненнями (далі – КВЕД ДК 009:2010), а Національний класифікатор України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2005 втратив чинність у зв’язку із закінченням строку його дії (до 01.01.2014).

16:04 23.04.2024

У Кам’янець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні»  для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону.

У Кам’янець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону.

Тут підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки малого і мікробізнесу.  Зокрема для них доступні:

13:22 23.04.2024

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Полонське госпрозрахункове підприємство «Співчуття» повідомляє про намір змінити вартість  послуг з копання ями ручним способом в літній та зимовий період  з усіма необхідними розрахунками наступного змісту. Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу ПГП «Співчуття»  повідомляє про намір зміни   розрахунків вартості ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, в зв’язку з зміною розміру мінімальної  заробітної плати. Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету, плановані витрати за елементами, прибуток  додаються. - Завантажити

13:13 23.04.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ Про намір зміни тарифів на платні медичні послуги

ПОВІДОМЛЕННЯ Про намір зміни тарифів на платні медичні послуги

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір зміни тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством Полонської міської ради  «Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Наталії Савелівни Говорун»

15:19 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь