A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Україна – на порозі старої-нової епідемії поліомієліту

Україна – на порозі старої-нової епідемії поліомієліту

Восени минулого року в 20 дітей з Рівненської та Закарпатської областей були зафіксовані випадки поліовірусу. Це й стало передумовою для старту кампанії з подолання спалаху поліомієліту в Україні. Станом на 1 листопада 2021 року, лише 73,3 % дітей в Україні отримали планові щеплення від цієї небезпечної недуги, хоча, згідно з рекомендаціями ВООЗ, епідпоказник має складати принаймні 95 %.

16:48 31.01.2022

З 31 січня нещеплені працівники органів місцевого самоврядування та комунальних установ відсторонюються від роботи

З 31 січня нещеплені працівники органів місцевого самоврядування та комунальних установ відсторонюються від роботи

Сьогодні, 31 січня, набирає чинності наказ про відсторонення від роботи нових категорій працівників, які не зробили обов’язкове для них щеплення від COVID-19. Це співробітники: - органів місцевого самоврядування; - закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності; - комунальних підприємств, установ та організацій.

16:45 31.01.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді. Реєстрація земельної ділянки Внесення відомостей про межі частини земельної ділянки до Державного земельного кадаструРеєстрація обмежень у використанні земель

13:24 31.01.2022

104 роки тому відбувся історичний бій під Крутами

104 роки тому відбувся історичний бій під Крутами

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Це одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних змагань 1917-1921 років. 29 січня 1918 року в Крутах перебувало до 520 українських воякiв, юнакiв і студентiв при 16 кулеметах та з однією гарматою на залiзничнiй платформi. У росіян була десятикратна перевага в живій силі, мали бронепотяг та артилерію.

10:03 29.01.2022

„Електронний кабінет особи з інвалідністю? – інструкція для користувачів

„Електронний кабінет особи з інвалідністю? – інструкція для користувачів

„Електронний кабінет особи з інвалідністю? – це зручний інструмент від Міністерства соціальної політики України, який дозволяє особам з інвалідністю та їх представникам безперешкодно, не виходячи з дому, здійснити первинну реєстрацію в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.

15:32 28.01.2022

Патронатна сім’я

Патронатна сім’я

В Україні 104 тисячі дітей виховуються в закладах інституційного догляду і лише кожен десятий – дитина-сирота чи дитина, позбавлена батьківського піклування, у всіх інших є батьки 27.01.2022 р. спеціалісти відділу соціальної роботи з населенням виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ провели семінар із безробітними громадянами в Полонській районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості на тему: «Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини».

20:46 27.01.2022

В ОДА обговорили хід виконання завдань з формування тероборони області

В ОДА обговорили хід виконання завдань з формування тероборони області

“Наша спільна справа – організувати ефективне функціонування територіальної оборони на Хмельниччині,”- про це наголосив голова ОДА Сергій Гамалій розпочинаючи нараду з вирішення питань щодо забезпечення розгортання в області військових частин територіальної оборони.

15:26 26.01.2022

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

25 січня в ОДА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін за участі заступника голови облдержадміністрації Сергія Ткачука. До участі у засіданні також долучилися члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, голови РДА та інші запрошені.

14:51 26.01.2022

Експрес-інформація «Про стан з виникненням пожеж та загибелі людей на них»

Експрес-інформація «Про стан з виникненням пожеж та загибелі людей на них»

З початку 2022 року на Хмельниччині виникло 33 пожежі внаслідок яких загинуло троє громадян. Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж виникла в житловому секторі. Основними причинами пожеж є: необережне поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей і тепло генеруючих агрегатів та установок. 

08:09 26.01.2022

Якісне професійне навчання за сприяння служби зайнятості

Якісне професійне навчання за сприяння служби зайнятості

«Навчання впродовж життя» – це не просто гасло, а вимога сьогодення. Якщо ви хочете розвиватись, здобувати нові знання і вміння, гідну роботу – скористайтеся можливістю отримати якісне професійне навчання. За сприяння державної служби зайнятості громадяни з числа зареєстрованих безробітних можуть пройти професійне навчання:

11:06 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь