A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ (відео)

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ (відео)

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

17:00 16.02.2022

16 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого оголошено Днем єднання. На площі перед міською радою о 10:00 було проведено урочисте підняття Державного прапора, під час якого лунав Державний День Єдності Полонне 2022 З метою консолідації української суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску та суспільну свідомість, Указом Президента України гімн України. Зі своєю патріотичною промовою виступив секретар Полонської міської ради ОТГ Сергій Нарожний, у якій закликав полончан єднатися у такий не простий для нас час.

15:43 16.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: Довідки:

20:35 15.02.2022

Отримай статус безробітного через «Дію»

Отримай статус безробітного через «Дію»

Державні послуги онлайн – це швидко та зручно. Онлайн-портал «Дія» надає можливість спростити процедуру звернення безробітних до центрів зайнятості для реєстрації і призначення допомоги по безробіттю. Для отримання послуги необхідно здійснити 8 кроків:  - Вам знадобиться кваліфікований електронний підпис; - зареєструйтесь чи авторизуйтесь на сайті https://diia.gov.ua/services/dopomoga-po-bezrobittyu за допомогою електронного підпису;

20:32 15.02.2022

Основні правила платіжної безпеки

Основні правила платіжної безпеки

У світі понад половина карткових шахрайств відносяться до соціальної інженерії: люди самі переказують гроші шахраям або розкривають їм дані своїх карток. Виклик для центральних банків усіх країн у період карантину та масового переходу в онлайн – убезпечити людей від таких випадків.

20:31 15.02.2022

Афганістан – наша пам’ять

Афганістан – наша пам’ять

Афганська війна… У людській пам’яті вона житиме ще довго, бо її історія написана кров’ю наших хлопців, сльозами матерів, обелісками із залізними зірочками. Пам’ятаємо і ми. Сьогодні, 15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Полонному біля пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані та локальних війнах відбулося урочисте покладання квітів

20:07 15.02.2022

Шепетівський район: рятувальники перевіряють готовність Полонської громади до пропуску льодоходу

Шепетівський район: рятувальники перевіряють готовність Полонської громади до пропуску льодоходу

З метою належної підготовки до пропуску льодоходу, повені і паводку, 14 лютого рятувальники спільно із працівниками Полонської міської територіальної громади перевірили наявність карт-схем зон можливого виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з паводком, розрахунки сил та засобів для проведення запобіжних заходів, виконання робіт з ліквідації негативних наслідків під час паводків. Після чого комісія оглянула гідроспоруди та впевнились у готовності органів місцевого самоврядування щодо підготовки та готовності до безаварійного пропуску весняного льодоходу, повені та паводку.

20:19 14.02.2022

Брифінг за 10.02.2022. ВІДЕО

Брифінг за 10.02.2022. ВІДЕО

Сьогодні про ситуацію в області з COVID-19 та встановлення “червоного” рівня епідемічної небезпеки на Хмельниччині розповів під час брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. Головні тези - Ситуація із захворюваністю на COVID-19 в області залишається досить складною. Через це, відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС, з 00.00 год 11 лютого 2022 року, Хмельницька область переходить до “червоного” рівня протиепідемічних обмежень.

18:00 10.02.2022

Поділ спільного майна подружжя

Поділ спільного майна подружжя

Майно, набуте подружжям за час шлюбу, належить дружині та чоловікові на праві спільної сумісної власності незалежно від того, що один з них не мав з поважної причини (навчання, ведення домашнього господарства, догляд за дітьми, хвороба тощо) самостійного заробітку (доходу). Вважається, що кожна річ, набута за час шлюбу, крім речей індивідуального користування, є об’єктом права спільної сумісної власності подружжя. Кожен із подружжя після поділу майна стає власником тієї чи іншої речі або сукупності речей і не пов’язує свої дії щодо володіння, користування та розпорядження майном з іншим із подружжя.

15:38 10.02.2022

Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування

Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування

Вже місяць, як у країні, після тривалого перехідного періоду, вповні втілюється реформа шкільного харчування. Дітей годують за оновленими нормативами МОЗ відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я. І ці зміни викликали жваве обговорення, дискусії та обросли безліччю міфів. Саме тому перша леді Олена Зеленська, яка ініціювала реформу у 2020 році, та шеф-кухар Євген Клопотенко – співавтор меню – провели в соцмережах спеціальну пряму трансляцію. У ній спростували найпопулярніші фейки щодо нових стандартів.

16:44 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь