A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

З 1 березня вступають в дію нові обмеження, пов’язані з воєнним станом

З 1 березня вступають в дію нові обмеження, пов’язані з воєнним станом

Про головне з вечірнього брифінгу начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія про ситуацію в області станом на 28 лютого. - Ухвалено рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Заборона вступає в силу з 00 год 00 хв 01 березня і діятиме до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу.

11:11 01.03.2022

Стоїмо міцно: звернення Президента України

Стоїмо міцно: звернення Президента України

Бажаю здоров’я, українські герої! П’ята доба повномасштабної війни Росії проти народу України. Стоїмо міцно. Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти й за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі. В чомусь неправильні. Що мають десятиліттями виконувати так звані домашні завдання. Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну. І це надихає. Кожного. Кожну.

10:29 01.03.2022

Сергій Гамалій: Зброю отримають тільки люди, які мають військову підготовку

Сергій Гамалій: Зброю отримають тільки люди, які мають військову підготовку

Зброю отримають тільки люди, які мають військову підготовку, і цей процес буде суворо контролюватися військовими. На цьому наголосив начальник ОВА Сергій Гамалій, відповідаючи на запитання журналістів. “Зброю, в першу чергу, отримають тільки ті, хто вміє нею користуватися. Якщо людина, навіть патріотично налаштована, жодного разу не тримала зброї в руках, то просто так її ніхто не видасть. Це може бути небезпечним як для цієї особи, так і для оточуючих. Ми в області хаосу не допустимо,” –  підкреслив очільник адміністрації.

11:43 28.02.2022

Мінцифри запустило чатбот, що допоможе отримати тимчасову домівку або необхідні речі у ЦНАПах

Мінцифри запустило чатбот, що допоможе отримати тимчасову домівку або необхідні речі у ЦНАПах

Центри надання адмінпослуг у Івано-Франківській, Черкаській, Вінницькій, Волинській та Львівській областях переформатувалися в пункти допомоги переселенцям, військовослужбовцям та територіальній обороні. Подібну ініціативу поступово підхоплюють ЦНАПи й інших областей. Для того, щоб людям, які потребують допомоги, було простіше її отримати, Мінцифри та Corezoid запустили  @turbotnyk_bot .

11:14 28.02.2022

Реакція Голови ДПСУ на підтримку російського вторгнення Білоруссю

Реакція Голови ДПСУ на підтримку російського вторгнення Білоруссю

Республіка Білорусь разом з Російською Федерацією веде війну проти України, нехтуючи положеннями міжнародного права, елементарними нормами людської моралі і цінностями життя. «З перших днів кривавого російського вторгнення в Україну підтримку країні-агресору активно надає Білорусь. Колони техніки атакували не лише з території Росії, а й країни, що перетворилася на сателіта РФ. До цього додається використання бойової авіації, артилерії, балістичних ракет і інших засобів з території РБ», - відмітив Голова ДПСУ Сергій Дейнеко. Він додав, що все, що думає про дії Білорусі виказав керівнику прикордонного відомства РБ в листі. 

21:30 26.02.2022

Михайло Подоляк про російське вторгнення: Війська РФ не здобули в Україні жодної оперативно-тактичної переваги

Михайло Подоляк про російське вторгнення: Війська РФ не здобули в Україні жодної оперативно-тактичної переваги

Збройні сили Російської Федерації за минулу добу не здобули жодної оперативно-тактичної переваги, що свідчить про те, що Україна перемагає. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк. «Ми розуміли, що сьогоднішня ніч буде тяжкою, бо РФ мала використати й використала всі свої ресурси та резерви, щоб завдати нам у максимальній кількості наших міст максимальних уражень. Відразу скажу, що цього не сталося – ЗСУ разом з Національною поліцією України повністю контролюють всю ситуацію і територію нашої держави», – наголосив він.

13:21 26.02.2022

Шановні мешканці Хмельниччини

Шановні мешканці Хмельниччини

У зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, звертаємося до жителів Хмельниччини з проханням обмежити кількість дзвінків до Державної установи “Урядовий контактний центр”, а також письмових звернень до обласної військової адміністрації.

13:20 26.02.2022

Де в Хмельницькому та області захисні укриття (КАРТА)

Де в Хмельницькому та області захисні укриття (КАРТА)

Що потрібно робити, коли йдете в укриття. Перед тим, як іти в укриття, перекрийте вдома газ, електрику та воду, зачиніть вікна й вентиляційні отвори. Якщо ви не можете самостійно вийти з приміщення, повідомте про це сусідів.  В укриття не можна брати: • легкозаймисті речовини; • речовини з сильним запахом; • громіздкі речі; • тварин. 

22:36 24.02.2022

Кампанію зі щеплення проти поліомієліту продовжили щонайменше на два тижні

Кампанію зі щеплення проти поліомієліту продовжили щонайменше на два тижні

Перший етап кампанії — щеплення проти поліомієліту дітей віком від 6 місяців до 6 років, які мають порушення Національного календаря, — розпочався 1 лютого цього року. Темпи вакцинації є недостатніми: на 18 лютого щеплення отримали 40 026 дітей, що становить лише 28% від запланованої кількості. Закликаємо батьків: будь ласка, перевірте вакцинальний статус своїх дітей. Якщо ваша дитина не має достатньої кількості щеплень відповідно до віку — якомога швидше зверніться до сімейного лікаря чи педіатра.

15:37 24.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь