A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію на Хмельниччині станом на ранок 7 березня

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію на Хмельниччині станом на ранок 7 березня

12 день війни. Ніч на Хмельниччині минула спокійно. Про це повідомив під час ранкового брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. - Сьогодні продовжується робота з упорядкування блокпостів на території області. Створена комендатура та призначено коменданта, до повноважень якого належить і зазначене питання, чітко визначено розташування усіх постів. Розглядається питання закриття м. Хмельницького тільки на комендантську годину, з 21.00 до 6.00, про його результати  розгляду буде повідомлено додатково.

15:57 07.03.2022

РІШЕННЯ двадцять п’ятої позачергової сесії  від 05 березня 2022 р. №1

РІШЕННЯ двадцять п’ятої позачергової сесії від 05 березня 2022 р. №1

Про розгляд звернення депутатів Полонської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО про закриття неба над Україною 

16:56 05.03.2022

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію в області станом на 04 березня

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію в області станом на 04 березня

Сьогоднішня ніч на Хмельниччині пройшла спокійно, за винятком оголошення повітряної тривоги. Про це під час ранкового брифінгу повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Про головне з брифінгу

15:12 04.03.2022

Увага! Що робити у разі радіаційної аварії?

Увага! Що робити у разі радіаційної аварії?

Якщо у вашій місцевості трапиться радіаційна надзвичайна ситуація, вам необхідно залишатися в приміщенні або негайно зайти до нього, якщо ви перебуваєте на вулиці. Це найбезпечніша дія, яку ви можете зробити. — Зайдіть в укриття, підвал або в середину будівлі. Радіоактивний матеріал осідає на зовнішній стороні будівель, тому найкраще триматися якомога далі від стін і даху будівлі. — Заберіть всередину домашніх тварин. — Закрийте та заблокуйте всі вікна та двері в приміщенні, не підходьте до них без нагальної потреби.

15:11 04.03.2022

Ми пережили ніч, яка могла зупинити історію України та Європи – звернення Президента Володимира Зеленського

Ми пережили ніч, яка могла зупинити історію України та Європи – звернення Президента Володимира Зеленського

Народе України! Ми пережили ніч, яка могла зупинити історію. Історію України. Історію Європи. Російські війська атакували Запорізьку атомну станцію. Найбільшу у Європі. Вона одна могла бути як шість Чорнобилів. Російські танкісти знали, що вони обстрілюють. Прямою наводкою – по станції. Це терор небаченого рівня. В Україні 15 атомних блоків. А у російських військових – повністю відбита пам?ять про Чорнобиль. Про цю світову трагедію.

11:51 04.03.2022

В області проводиться робота з облаштування додаткових місць укриття для населення

В області проводиться робота з облаштування додаткових місць укриття для населення

З метою забезпечення надійного захисту населення області у разі повітряної небезпеки та загрози ракетно-бомбових ударів, органи влади, місцевого самоврядування, із залученням комунальних служб, управляючих компаній, ОСББ, волонтерів та мешканців населених пунктів активно долучилися до роботи з облаштування для укриття пристосованих підвальних приміщень, як комунальної так і приватної власності.

13:10 02.03.2022

Брифінг щодо ситуації в області у зв’язку з російською агресією станом на 02.03.2022

Брифінг щодо ситуації в області у зв’язку з російською агресією станом на 02.03.2022

Сьогодні начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час ранкового брифінгу розповів про безпекову ситуацію в області станом на 2 березня та заходи з протидії російській агресії.

13:08 02.03.2022

Брифінг начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія за підсумками 1 березня

Брифінг начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія за підсумками 1 березня

Про головне з вечірнього брифінгу начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія. - Відсьогодні повноцінно запрацював застосунок «Повітряна тривога». Завантажити його можна через Google Play та AppStore. Під час сьогоднішньої повітряної тривоги його вже перевірили. - Щоб отримувати сигнал тривоги на телефон потрібно: - Встановити застосунок через Google Play Market або App Store. - Надати йому дозвіл надсилати сповіщення та важливі попередження. - Вибрати область, у межах якої хочете отримувати сповіщення. Є плани розділити сповіщення по районах. - Відстежте початок та кінець повітряних тривог.

09:57 02.03.2022

Правила поводження на блокпостах

Правила поводження на блокпостах

Дуже важливо дотримуватися правил під час проходження контролю на блокпостах. На цьому наголосив міністр оборони Олексій Резніков. За словами Олексія Резнікова зараз по всій країні встановлюються блокпости, які допоможуть виявляти та нейтралізовувати російських диверсантів, а також ускладнити пересування для техніки ворога.

23:41 01.03.2022

Сергій Гамалій – про ситуацію в області станом на 1 березня

Сергій Гамалій – про ситуацію в області станом на 1 березня

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час ранкового брифінгу розповів про безпекову ситуацію в області станом на ранок 1 березня та заходи з протидії російській агресії. Головне на брифінгу - Сьогодні близько 00 год 10 хв поблизу залізничної станції населеного пункту Цвітоха під час проведення зміни особового складу патруля було здійснено обстріл службового автомобіля невстановленими особами. Внаслідок надзвичайної події один військовослужбовець загинув, та ще один отримав поранення. Вживаються заходи зі встановлення та затримання злочинців.

16:49 01.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь