A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники поштового зв’язку!

Щиро вітаю Вас із Всесвітнім Днем пошти! Протягом століть пошта була, й залишається досіі, надійним посередником в міжлюдському спілкуванні. Сьогодні, коли бурхливими темпами розвиваються інформаційні технології та засоби зв’язку, поштовий зв’язок не втратив свого виключного значення, залишаючись одним з найдоступніших та найпопулярніших видів комунікації.

07:00:13 09.10.2023

Шановні художники!

Щиро вітаю вас - талановитих майстрів пензля, шанувальників образотворчого мистецтва з професійним святом – Всеукраїнським днем художника, яке відзначається в другу неділю жовтня – в пору золотої осені, щедрої на врожай, барви і кольори, коли сама природа розгортає своє неповторне і вражаюче художнє полотно. Наша земля завжди була багата талановитими людьми, серед яких і майстри пензля. Їхні картини та роботи радують цінителів прекрасного. 

07:03:12 08.10.2023

Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби України!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, роботи, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей і підлітків. Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму, ви завжди знаходитесь на передовій боротьби за здоров’я та безпеку життя.

07:02:01 08.10.2023

Шановні юристи!

Щиро вітаю вас із професійним святом. День юриста – це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу. Впевнений, що ви й надалі будете служити українській державі та народу, примножувати хороші традиції своєї професії. Захищати права людини – це складна робота, яка в першу чергу потребує самовідданості, любові до своєї професії.

07:00:34 08.10.2023

Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та доньки українського народу!

Від імені Полонської міської ради ОТГ, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю учасників АТО та ООС, військовослужбовців ЗСУ та добровольців, воїнів запасу та ветеранів Другої світової війни, усіх жителів Полонської громади з Днем Захисника України!

07:02:44 01.10.2023

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

Щиро вітаю Вас із професійним  святом – Днем  вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях.        Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України.  Завдяки повсякденній та відданій  праці вчителів –  виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашої громади. Саме вчителі передають  своїм учням  знання та досвід, вчать долати життєві труднощі,  допомагати близьким та  цінувати дружбу.

07:00:30 01.10.2023

Шановна громадо!

Щиро вітаю вас з теплим і сердечним святом – Днем ветерана  та Міжнародним днем людей похилого віку! Цей день  засвідчує глибоку повагу і шанобливе ставлення до найстарших представників громади. Цей день – символ єдності поколінь, можливості сказати теплі  слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за громадянський внесок у розвиток нашої громади, Батьківщини, за багаторічну  працю, мудрість та життєвий досвід.

06:50:53 01.10.2023

Щиро вітаємо працівників та ветеранів лісового господарства з професійним святом – Днем працівників лісу!

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Переконаний, що ви й надалі робитимете гідний внесок в економічний розвиток нашої держави та збереження її природних багатств.

07:00:34 18.09.2023

ШАНОВНІ РЯТІВНИКИ!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівників цивільного захисту України (Дня рятівника). Це свято об'єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від різних стихій.

07:00:31 17.09.2023

Шановні працівники газової промисловості Полонщини!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Ви працюєте в одній з провідних галузей української економіки. Від вас залежить стабільна робота всієї вітчизняної промисловості та енергетична безпека країни, ми завдячуємо вам теплом у наших оселях.

07:00:50 10.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь