A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ.  14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Адже ці наслідки мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

07:00:13 14.12.2023

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

Напередодні професійного свята прийміть щирі вітання. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний та культурний розвиток громади, добробут і комфортні умови проживання мешканців громади. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти мешканців нашої громади, знати їх проблеми й докладати всіх зусиль для їх вирішення. Ваша самовідданість у роботі, відповідальність, чуйність і щедрість душі забезпечують право кожного жителя громади на звернення з нагальних питань.

11:28:24 07.12.2023

Зі святом Святого Миколая!

Позитивні емоції, усмішки дітлахів та їхня щира вдячність - саме так відбулося святкове дійство до Дня Святого Миколая. Сьогодні Святий Миколай завітав до Центрального Будинку культури Полонської ТГ, щоб привітати дітей соціально незахищених категорій. Для найменших організували розважальну програму з аніматорами, подарунками та фотографіями на згадку про радісні моменти заходу.

13:23:43 06.12.2023

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил

Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу. Слава Збройним Силам України!

11:26:52 06.12.2023

Напередодні Дня Збройних Сил України у Полонській громаді привітали військовослужбовців з прийдешнім святом.

Напередодні Дня Збройних Сил України у Полонській громаді привітали військовослужбовців з прийдешнім святом. Сьогодні у Полонській міській раді привітали працівників другого відділу Шепетівського РТЦК та СП. Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня. Зараз військові формування виконуюють надважливу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора, віддаючи своє здоров‘я та життя. Слава Збройним Силам України!

16:16:35 05.12.2023

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, відбулося нагородження волонтерів Полонської ТГ

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, відбулося нагородження волонтерів Полонської ТГ. Хмельницька обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО вручила волонтерам подяки та подарунки від імені 137 окремого батальйону Морської піхоти України за допомогу та плідну працю, яка сприяє захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини під час збройної агресії російської федерації.

16:14:10 05.12.2023

Шановні волонтери!

Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. 5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. В умовах, коли на нашу землю прийшла війна, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

07:00:20 05.12.2023

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з  визначальних рис цивілізованості кожної держави.

07:00:30 03.12.2023

Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників целюлозно-паперової промисловості!

Від чіткої, організованої та ефективної роботи підприємств целюлозно-паперової промисловості, а також від професіоналізму їх працівників залежить функціонування кожної галузі, кожного підприємства, офісу в нашій країні. Без паперу малюки не можуть малювати, школярі - вчитися, дорослі - працювати. Завдяки наполегливій та відданій праці керівників, професійних технологів та висококваліфікованих робітників целюлозно-паперова галузь розвивається послідовно і стабільно, здатна забезпечити споживачів високоякісною продукцією. Вироби підприємств з кожним роком займають все більший сегмент на вітчизняному ринку картонно-паперової продукції та реалізуються у багатьох державах світу. Запорукою розвитку вашої галузі буде здійснення ефективних заходів господарювання, практичне застосування останніх досягнень науки і техніки, активне використання новітніх технологій, над чим уряд сьогодні активно працює.  У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам миру, здоров'я, життєвої наснаги, достатку, впевненості у кращому майбутньому, родинного тепла, стабільності та процвітання!         

07:01:13 15.10.2023

15 жовтня весь світ відзначає «День білої тростини». Біла паличка стала не тільки допоміжним знаряддям при самостійному орієнтуванні в просторі а й символом людей з вадами зору.

Свого  часу, у Великій Британії, в місті Бристолі, жив молодий професійний фотограф на ім'я Джеймс Біггс, який забезпечував знімками три місцевих журнали. Однак через нещасний випадок він втратив зір. Джеймс був у відчаї. Але на своє щастя одного разу він зустрів осліплого солдата,  який повернув йому віру в себе і допоміг розпочати нове життя. Одна з порад, яку дав Біггсу колишній воїн, була такою: «Розвивай свою самостійність. Якомога частіше виходь з дому сам. Чим більше виходитимеш із супроводжуючим, тим більше зіпсуєш нервів, коли доведеться йти самому».

07:00:32 15.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь