A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники бібліотечної системи! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Бібліотеки завжди були центрами інтелектуального і духовного життя. Саме завдяки бібіотекам збережено досвід багатьох поколін, до наших днів дійшли безцінні відомості про історію людства. Сьогодні інформаційні технології розвиваються стрімко. Проте жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер - друковану книгу. Адже без книг неможливо уявити розвиток науки, культури, освіти. А професійний бібліотекар з легкістю допоможе зорієнтуватися у потужному потоці друкованих видань та знайти достовірні джерела інформації. 

10:59:21 30.09.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                   Розумовського Станіслава Івановича  з Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці. Щиро зичимо  сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких.  Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

13:33:39 28.09.2020

Шановні працівники дошкільних закладів!

Сьогодні ваше свято. Свято добра, мудрості та любові. Саме вашими зусиллями твориться майбутнє нашого народу і нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте маленьких громадян України  пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду. І куди б нас не закинула доля, є в житті речі, які не забуваються. Це рідна земля, мамина любов, лагідний погляд виховательки. Адже яким виросте нове покоління, залежить від вас: від вашої уваги, доброти і терпіння. Завдяки вам малята вчаться відрізняти добро і зло, відчувати, розуміти і любити світ. 

22:30:50 26.09.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                             Скоца Івана Прокоповича з Днем народження!!!  Нехай кожен день дарує Вам тільки приємні миті, нехай удача відкриває перед Вами двері. Бажаємо  Вам міцного здоров'я, особистого щастя, багато радості і веселощів. Нехай Ваше життя буде чистою, як джерельна вода, нехай світлою і чистою буде Ваша дорога життя. Нехай надія, віра і любов супроводжують  Вас завжди.

22:23:16 26.09.2020

Шановні працівники туристичної галузі!

27 вересня - Всесвітній день туризму, який заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв'язків між народами різних країн. Це свято сміливих людей, які надають перевагу активному відпочинку, які прагнуть відкриттів та пізнання навколишнього світу, які живуть пошуками пригод і яскравих емоцій. Розвиток туризму – це не лише пізнання нового і цікавого, це і зміцнення економіки  краю. 

22:20:27 26.09.2020

До Дня партизанської слави

День партизанської слави - це державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Свято тих, хто в роки Другої світової війни внесли свій неоціненний вклад в перемогу над фашизмом.

19:43:06 23.09.2020

Шановні учасники партизанського й підпільного руху, вітаємо вас, сильних духом, мужніх захисників Вітчизни з Днем партизанської слави!

Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Сьогодні ми вшановуємо подвиг партизанів та підпільників у період Другої світової війни, на роки якої випали найважчі та найжорстокіші випробування на долю нашого народу. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Серед них були і наші земляки, славетні сини та доньки Ізяславщини. Це справжні герої, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

22:17:50 21.09.2020

Щиро вітаємо працівників та ветеранів лісового господарства з професійним святом – Днем працівників лісу!

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Переконаний, що ви й надалі робитимете гідний внесок в економічний розвиток нашої держави та збереження її природних багатств. 

10:07:24 20.09.2020

Шановні фармацевти Полонщини!

Прийміть найщиріші поздоровлення і побажання з нагоди професійного свята – Дня фармацевтичного працівника!  Обрану вами професію завжди шанували в суспільстві, адже вона пов’язана зі збереженням найціннішого надбання держави – здоров’я її громадян.  І сьогодні ми сприймаємо аптеку як установу, у якій можна одержати розумну й добру пораду, відчути турботу.  Тож у цей святковий день сердечно бажаю всім вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя, терпіння і витримки, результативної праці. Вдячність та шана людей нехай і надалі надихають вас на подальші успіхи та професійні здобутки.

10:05:24 19.09.2020

Шановні працівники газової промисловості  Полонщини!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Ви працюєте в одній з провідних галузей української економіки. Від вас залежить стабільна робота всієї вітчизняної промисловості та енергетична безпека країни, ми завдячуємо вам теплом у наших оселях. Переконаний, що українські нафтовики, газовики та нафтопереробники і надалі докладатимуть максимум зусиль для подальшого розвитку своєї життєво важливої для держави галузі, робитимуть значний внесок у відродження національної економіки та зростання добробуту українського народу. 

09:43:59 13.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь