A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники та ветерани целюлозно-паперової промисловості!

Від імені виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади  прийміть найщиріші вітання у зв’язку з професійним святом! Сьогодні целюлозно-паперова галузь посідає значне місце в українській промисловості. Сектор динамічно розвивається, збільшуються обсяги виробництва. Все це стало можливо завдяки вам, працівникам ЦПП, висококваліфікованим, відданим та чесно виконуючим свої професійні обов’язки. Ваш успіх в роботі дуже необхідний державі в ці часи. 

14:34:58 16.10.2020

Мітинг з нагоди Дня захисника Вітчизни біля Алеї Слави.

14 жовтня, на свято Покрови пресвятої Богородиці, наша держава відзначає День захисника України та День українського козацтва. З цієї нагоди, біля  Алеї Слави «Воїни-світла, воїни-добра», відбувся мітинг в якому взяли участь голова районної державної адміністрації Анатолій Мороз, голова районної ради Олег Янчук, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Олександр Коблай, рідні та близькі наших воїнів-земляків, які загинули на сході нашої держави, учасників бойових дій у зоні проведення ООС, представників Полонського районного військового комісаріату, трудових колективів, учнівської молоді та громадськості.

14:55:12 13.10.2020

З днем захисника України!

14 жовтня об’єднує величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисника України. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

13:23:09 13.10.2020

11 жовтня - День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби України

День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби та День епідеміолога в Україні відзначається щорічно у другу неділю жовтня. Дата встановлена Указом Президента України від 5 жовтня 2004 року. Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, праці, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей та підлітків. Вже більше 80 років служба є ефективною складовою галузі охорони здоров’я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на варті здоров’я та працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.

13:46:10 11.10.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Полонська  міська рада та виконавчий комітет щиро вітають з Днем народження Почесного громадянина міста Полонне                                   Шеветовського Валентина Валентиновича!         Щиросердечно вітаємо Вас з Днем народження!           Від душі зичимо міцного здоров’я, добробуту, натхнення, оптимізму, нових вагомих здобутків в усьому.          Нехай подальша життєва дорога завжди веде вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа.          Хай Вас завжди підтримують рідні люди, а у Вашому домі панують мир і добро!

15:25:50 09.10.2020

Вітаємо всіх працівників поштової служби зі Всесвітнім Днем Пошти

Шановні працівники поштового зв'язку! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітього дня пошти! Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день.

14:02:30 09.10.2020

Привітання з Днем юриста

Шановні юристи, правозахисники! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня юриста! Ставши на стежку служителів Феміди Ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. З нагоди професійного свята бажаємо Вам творчої наснаги, успіхів та  досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень.  Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас,  нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі.

09:35:25 08.10.2020

Шановні працівники освіти! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем вчителя!

Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі. Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви — творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

15:32:26 02.10.2020

Шановні освітяни! Дорогі колеги!

Золота осінь тонкими павутинками гаптує мрії. Виграє жовтогарячу симфонію на сопілці вітер. Над ріками, озерами, лугами бродять сиві тумани.    Осінь… Пора, яка ознаменувала чудові події, урочистості, подарувавши педагогам багато приємних миттєвостей. Осінь відкриває навчальний рік Першовереснем, лунає веселим сміхом малят, даруючи працівникам дошкілля відчуття професійної неперевершеності. Виграє усіма барвами у позашкіллі.     

15:11:36 02.10.2020

Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.  Пройдений шлях і ветерана Другої світової війни, і ветерана збройних сил чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. 

12:43:43 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь