A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц  Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                          Плаксюка Юрія Олександровича  з Днем народження!  Зичимо міцного здоров'я, невичерпних життєвих сил та довгих років щасливого життя. Ваш високий професіоналізм, великий досвід роботи, багатогранний талант та невичерпна творча енергія й надалі допомагатимуть у реалізації Ваших творчих планів та задумів, а також прославлятимуть наше місто! Миру Вам, добра і благополуччя! Зі Святом!

09:08:44 02.11.2020

Вітання до Дня працівника соціальної сфери України

Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим.                                                                                                                Іван Франко Є така професія – соціальний працівник. І у першу неділю листопада на Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

13:10:51 30.10.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Козака Миколу Івановича  з Днем народження!  Ми бажаємо Вам, насамперед, міцного здоров’я, терпіння і витримки. Нехай життя приносить Вам натхнення, а Ваш досвід і мудрість допомагають багатьом. Усіх земних благ Вам і щастя. Хай ніколи Вас не відвідує печаль і смуток. Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

09:12:26 29.10.2020

Сьогодні країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників

З нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, вшановуючи пам’ять про усіх, хто віддав своє життя у тій жахливій війні, голова Полонської райдержадміністрації Анатолій Мороз, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ Олександр Коблай,  голова Полонської районної ради Валентин Жухевич та члени президії ради ветеранів Віталій Огойко та Анатолій Суріков поклали квіти до меморіальних комплексів на площі Слави та Перемоги, а також до братської могили по вул. Н.С.Говорун м. Полонне.

11:51:35 28.10.2020

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишаться події Другої світової, яка принесла на нашу землю стільки болю та крові, коли за право бути вільним наш народ заплатив неймовірно страшну ціну. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.      Друга світова війна забрала та скалічила мільйони життів у всьому світі. Вона стала величезною трагедією для усього людства.

11:09:28 28.10.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають громадянина міста Полонного, голову Громадської  ради при виконавчому комітеті Полонської міської ради                                     Павлюка Миколу Івановича з Днем народження!   Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Вам  міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас  у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!

08:24:44 28.10.2020

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!      Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь і гордість за свою професію є основними. 

15:46:18 23.10.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Вітаємо з Днем народження Почесного громадянина міста Полонне Демедюка Ярослава Івановича!       Вітаємо  з Днем Народження! Нехай цей день буде для тебе переходом на новий щабель у житті. Бажаємо тобі з кожним роком ставати успішнішим, міцнішим і, звичайно, здоровішим. Нехай всі твої мрії збуваються скоріше і, разом з тим, з’являються нові. Також бажаємо, щоб поруч завжди були вірні друзі, які допоможуть і підтримають у будь-яку хвилину. Нехай будуть щасливі всі твої рідні і близькі.

14:44:07 16.10.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Вітаємо з Днем народження Почесного громадянина міста Полонне Федуна Юрія Юрійовича! Прийміть сердечні вітання із Днем народження! Бажаємо  міцного здоровя, зберігати силу духу,  насолоджуватися кожною миттю. Нехай Ваші рідні та знайомі оточують Вас теплом, любов’ю і турботою. Нехай енергія, оптимізм і гарний настрій не покидають Вас!

14:41:26 16.10.2020

Шановні працівники харчової промисловості! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Виробництво продуктів харчування – важлива справа, від якої багато в чому залежать добробут населення та його здоров’я. Відзначаючи це свято, ми дякуємо численним представникам галузі харчової промисловості. Бажаємо вам міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, здійснення виробничих і особистих планів на благо рідного краю. З повагою міський голова                                            Франц СКРИМСЬКИЙ

14:38:22 16.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь