A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Але назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам’ять про солдатів атомного фронту.

07:43:12 13.12.2020

Вітаємо з днем народження!!!

11 грудня  святкує свій день народження Почесний громадянин міста Полонне, колишній слюсар Полонського фарфорового заводу, заслужений раціоналізатор УРСР                                      Свінціцький Валентин Францович Шановний Валентине Францовичу! прийміть сердечні привітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоровя, нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро, а дружні привітання додають життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

11:42:53 11.12.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Полонська міська рада та Виконавчий комітет щиро вітають з Днем народження Почесного громадянина міста Полонне Пелеха Романа Івановича! Щиросердечно вітаємо Вас з Днем народження! Ми бажаємо Вам, насамперед, міцного здоров’я, терпіння і витримки. Нехай життя приносить Вам натхнення, а Ваш досвід і мудрість допомагають багатьом. Усіх земних благ Вам і щастя. Хай ніколи Вас не відвідує печаль і смуток. Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!  З повагою, Полонський міський голова                         Франц Скримський

15:16:26 07.12.2020

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

           Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний та культурний розвиток громади, добробут і комфортні умови проживання мешканців громади.           Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти мешканців нашої громади, знати їх проблеми й докладати всіх зусиль для їх вирішення. Ваша самовідданість у роботі, відповідальність, чуйність і щедрість душі забезпечують право кожного жителя громади на звернення з нагальних питань. 

08:57:45 07.12.2020

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Напередодні Дня Збройних Сил України сердечно вітаємо вас зі  святом. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

23:29:49 05.12.2020

Шановні працівники статистики!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників статистики. Статистичні дані мають надзвичайно важливе значення для розвитку всіх галузей, адже саме статистика відображає дійсну соціально-економічну ситуацію в регіоні.  З нагоди професійного свята дозвольте висловити Вам щиру вдячність за високий професіоналізм, об'єктивність, відданість та відповідальне ставлення до справи.    Переконаний, що статистична служба й надалі об'єктивно і своєчасно висвітлюватиме процеси, що відбуваються в нашому суспільстві.

09:56:08 05.12.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Сьогодні, 03 грудня святкує свій день народження Почесний громадянин міста Полонне Молодоженя Сергій Васильович. Шановний Сергіє Васильовичу! Прийміть вітання та теплі побажання з нагоди Вашого дня народження! Бажаємо Вам  незгасної енергії та невтомності в повсякденній діяльності. Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів. Нехай здійсняться всі Ваші задуми. Хай щастя наповнить Ваш дім, любов – Ваше серце, затишок – серця Ваших рідних та близьких, а успіх – всі Ваші справи і починання.

13:15:41 03.12.2020

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з  визначальних рис цивілізованості кожної держави.

10:05:35 03.12.2020

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!

Щиро вітаємо вас із професійним святом! Інститут прокуратури відіграє значущу роль у розбудові правової та демократичної держави, адже ви стоїте на сторожі інтересів країни і громадянина, дотриманні вимог українського законодавства, захисті прав і свобод людини. Ваш професійний досвід, наполегливість, самовіддіність та принциповість є запорукою збереження в Україні політичної стабільності та громадянського миру.

08:20:28 01.12.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної        громади  вітає з Днем народження Почесного громадянина  міста Полонне Коріньовського Віктора Григоровича! Шановний Вікторе Григоровичу! Прийміть сердечні вітання з Днем народження Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, бадьорого настрою, невичерпної енергії та оптимізму. Нехай завжди з Вами перебувають любов та турбота Ваших рідних та близьких, а у Вашій оселі панують мир, злагода та добробут, а доля дарує Вам тільки приємні звістки.

19:26:23 28.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь