A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

         16 листопада ми відзначаємо професійне свято людей, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на свободу слова. Це свято об’єднує теле та радіожурналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів та всіх тих, хто щодня, і в будні і в свята, і вдень і вночі, прикладає зусилля для задоволення суспільних потреб в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку. Телебачення і радіо, інтернет і телефон, відкривають безмежні можливості для спілкування та об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами.

08:51:27 16.11.2020

Шановні аграрії ! Дорогі трудівники сільського господарства!

15 листопада Україна відзначатиме професійне свято трударів землі - День працівників сільського господарства!       Від імені виконавчого комітету та депутатів Полонської  міської ради ОТГ вітаємо усіх хліборобів, працівників агропромислового комплексу з вашим  професійним святом –  Днем працівників сільського господарства!

21:20:16 14.11.2020

Україна відзначатиме міжнародний день сліпих.

Міжнародний день сліпих щороку відзначається 13 листопада у багатьох країнах світу з метою привернення уваги суспільства до проблеми сліпоти, поширення інформації щодо незрячих людей та їхніх прав.        13 листопада 1745 року у Франції народився Валентин Гаюї – відомий педагог, який заснував у Парижі і Петербурзі декілька шкіл для незрячих. Тому за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я саме 13 листопада відзначається як Міжнародний день сліпих. 

08:41:03 13.11.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного, ветерана Другої світової війни                      Огородніка Віталія Митрофановича з Днем народження.    Шановний Віталію Митрофановичу! Дозвольте привітати Вас з Днем народження. Завдяки багаторічній самовідданій праці, мудрості і відповідальності Ви - приклад для молодого покоління. Глибокої поваги заслуговує Ваша активна громадянська позиція. Бажаємо Вам здоров'я, бадьорості духу, оптимізму та здійснення усіх планів і починань! Добра і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким.

08:39:41 13.11.2020

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного, керівника народного аматорського колективу «Гармонія»                                Гаєвську Євгенію Павлівну з Днем народження!               Шановна Євгеніє Павлівно! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною Ваша праця.  Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на многії літа!

08:32:01 13.11.2020

Вітаємо з професійним святом!!!

9 листопада працівники культури та аматори народного мистецтва відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Від імені  Полонської міської ради ОТГ та іі виконавчого комітету сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

08:36:29 09.11.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного, голову Земляцтва «Хмельниччини»                          Каплуна Михайла Степановича  з Днем народження! Вітаємо Вас з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і щастя! Хай поряд завжди будуть надійні друзі та партнери, а доля дає Вам натхнення, бадьорості на багато років!

14:48:58 06.11.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                            Савчука Віктора Олексійовича  з Днем народження. У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров'я і щастя! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Від щирого серця бажаємо успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку колег та близьких людей.

08:19:11 05.11.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                       Сурікова Анатолія Михайловича  з Днем народження! Щиросердечно вітаємо Вас з Днем народження! Від душі зичимо міцного здоров’я, добробуту, натхнення, оптимізму, нових вагомих здобутків в усьому. Нехай подальша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа. Хай Вас завжди підтримують рідні люди, а у Вашому домі панують мир і добро! 

08:16:32 05.11.2020

Шановні залізничники!

Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ щиро вітає Вас із професійним святом - Днем залізничника. Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашої громади та країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування. 

11:55:38 04.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь